miercuri, 22 octombrie 2014

Nefericirea peste frumoasa toamnă

         E o toamnă de aur de 24 de karate afară. Dar, peste toamna asta frumoasă plutește nefericirea ca un nor de fluturi negri, somnoroși și lehămițiți. De ce?
         Păi, pentru că din 14 candidați la Președinție n-ai ce alege. Toți, dincolo de discursurile lor găunoase, transmit în fond un același mesaj: că - odată ajunși la Cotroceni - vor închide țara ca pe-o tarabă de gogoși de la marginea piețe de cartier când nimeni nu mai mănâncă pufoasele produse. Oricine va ajunge la Cotroceni, va da stingerea!
         Noapte bună!

5 comentarii:

ștefan s. spunea...

Bine ați zis: ,,o toamnă de aur de 24 de karate"...
Toate cele bune vă doresc!

Tudor Cicu spunea...

De acord! Stingerea... parcă e ceva mai dumnezeiască și iertătoare, dar după PSD și Ponta, sigur vine Apocalipsa, e deja o certitudine, după cum văd că își bagă unul altuia tampoane în gură... și se bălăcăresc ca dinaintea răstignirii acestui popor. Când ne-o veni nouă rândul, doar ciment și pământ deasupra. ASTA E! Trăiască stingerea, urmează stația „somn ușor”, cu peronul... Unde vor urla megafoanele vangheliote, mazariote, hrebenciugite, șovânțate ori oprindeșănțate la maximum: Votați, ți-ai dracu, nu înfulecați doar micu, votați bă cu ponticu! Oare în ce țară ne-am rătăcit noi?

Augustin spunea...

Asta e, din păcate.
Eu sunt disperat că niciunul din ceilalţi 13 nu-mi dă nici o speranţă să pot vota cu el. Viitorul arată de pe acum ca-n bancul prost: mic, negru, urât.

Anonim spunea...

incercasem o apreciere la stingerea, dar nu am izbutit s-o plasez in spatiul virtual... ziceam ceva, in genul non multa sed multum, asa mi se paruse a fi evaluarea potrivita, dar...

Anonim spunea...

M-am exprimat cam academic şi mi se pare că nu s-a înţeles nimic. Am vrut să apreciez notarea scurtă, dar mustind de sens, a domnului Doman. Adeverind spusa celor din care, atunci când suntem prinşi la strâmtoare, strigăm ca din gură de şarpe că ne tragem...După ce scăpăm, o luăm iar razna cu oile noastre, care laie, care bârsană,cum aici e izvorul spiritual din care s-au adăpat prima oară neamurile civilizate, lăsându-ne pe noi de haramul ruinelor...