duminică, 8 iulie 2012

Vulva cu breton blond!

Elena Udrea, această vulvă cu breton blond, sare-n sus de doi metri: "Capul lui Băsescu costă 20 de milioane de euro, bani de la buget!" Aici aş avea de făcut mici comentarii. Ce înseamnă 20 de milioane de euro pentru doamna Elena Udrea, o copie de tot spanacul a Elenei Lupescu, a Elenei Ceauşescu şi a altor Elene; aici n-o punem pe cea din Troia, Doamne fereşte! Aşadar, ce înseamnă 20 de milioane de euro pentru doamna Cocoş? O bagatelă, zău! O (sau un!?) para-ndărăt pentru o "autrostradă" de zece kilometri. Atâta să-i dicteze ei curmarea bruscă a orgasmului de vineri seară?
Şi încă o întrebare: suma de peste 100 de milioane de euro avansată de mai toate ziarele după alegerile din 2009 pentru campania domnului Traian Băsescu a fost neînsemnată? Pentru un milion şi jumătate de euro în aceeaşi campanie, Năstase n case stă la Rahova. Hm! Pentru peste 100 de milioane de euro, nu cumva preşedintele încă în funcţie (sfântă democraţie!) ar trebui să fie la Rahova pe viaţă? Asta pentru că Iliescu a abolit pedeapsa cu moartea!

3 comentarii:

i.v. spunea...

Imi place la nebunie titlul. E tare! As completa: ...si cu alunite pe creier!

ecrire et delire spunea...

vroiam sa va spun ca nu e frumos din partea dumneavoastra sa o faceti pe doamna elena gabriela udrea cum va vine la gură, şi anume vulva, intrucat dumneaei nu este catusi de putin o vulva, ci o pizda puturoasa in care si-a varat intreaga românie, din care se vede treaba ca tare greu ii este ei, ţării, sa ma scoata capul de acolo.
asta am vrut sa spun!

Anonim spunea...

BĂ, NENE, NU VĂ BUCURAŢI, CE VULVA NOASTRĂ, ĂŞTIA CHIAR AU DAT LOVITURĂ DE STAT, VĂ DAŢI SEAMA CĂ VOR FI SCĂPAŢI DE SUB CONTROL ŞI NE VOR CARICI ? SĂ MOARĂ TARTAN, E GROASĂ :)


Sebastian Lăzăroiu: Din ce spune CCR se vede că lovitura de stat a existat.

Pentru că:

cererile în legatură cu Blaga și Anastase sunt INADMISIBILE deoarece Guvernul nu a publicat în Monitorul Oficial hotărîrile de revocare decît după ce a intrat în vigoare OUG privind restrîngerea atribuțiilor CCR.
care OUG este declarată neconstituțională de CCR abia azi
pentru că Avocatul Poporului pus de ei nu a contestat cînd trebuie OUG
deci USL avea nevoie de acest OUG doar cît să scape de Blaga și Anastase (să blocheze contestarea hotărîrilor).

Ca să fie clar: Curtea Constituțională nu spune că hotărîrile de revocare ale președinților celor două Camere sînt constituționale ci că ele nu puteau fi atacate la Curtea Constituțională deoarece acest drept fusese luat printr-o Ordonanță de Urgență dată de Guvernul Ponta prin care se restrîngeau atribuțiile Curții și care astăzi a fost declarată neconstituțională de Curte.
Credibilitatea Curții Constituționale este vitală
Este extrem de important, este vital să nu atacăm Curtea Constituțională, să nu slăbim credibilitatea și forța Curții Constituționale. Astăzi, Curtea Constituțională a decis că restrîngerea atribuțiilor sale de către Guvernul Ponta este neconstituțională și a constatat lovitura de forță dată de USL prin măsurile combinate de preluare a Monitorului Oficial și restrîngere a atribuțiilor Curții Constituționale. Prin preluarea Monitorului Oficial și publicarea arbitrară a normelor și restrîngerea atribuțiilor Curții Constituționale USL a făcut imposibilă contestarea deciziilor sale la Curtea Constituțională. Astfel, a restrîns atribuțiile instituțiilor statului.
Concluzia 1

Legea prin care hotărîrile Parlamentului pot fi contestate la Curtea Constituțională este în vigoare (OUG prin care era modificată fiind neconstituțională). Deci parlamentarii pot contesta la Curtea Constituțională hotărîrea de suspendare a Președintelui. Mai mult decît atît, am înțeles că pot contesta și hotărîrile de revocare ale lui Vasile Blaga și Roberta Anastase.
Concluzia 2

Săptămîna trecută am avut o tentativă de lovitură de stat prin care USL dorea preluarea totală a puterii, restrîngerea atribuțiilor prin care instituțiile vitale ale statului de drept, așa cum e Curtea Constituțională, ar fi putut controla și echilibra raportul dintre puterile statului și ar fi dat posibilitatea puterilor în stat să se controleze reciproc astfel încît una dintre ele să nu le înghită pe celelalte două și să ajungem în tiranie. Lovitura de stat dată de USL a reușit parțial și temporar.