sâmbătă, 7 iulie 2012

Occidentul pro Băsescu? Să ne scutească!

După intervenţiile otrăviţilor Cristian Preda şi Monica Macovei la Înalta Poartă de la 2012 (UE), Occidentul s-a băşicat: se încalcă democraţia odată cu suspendarea lui Băsescu, instituţiile statului sunt în pericol etc. Occidentul să ne scutească! Din 1945 până în 1990 ne-a vândut ruşilor ca pe nimic şi s-a pupat în bot cu Stalin, Brejnev şi Ceauşescu peste capetele noastre. 50 de ani n-a ştiut onor Occidentul cum s-a decimat intelectualitea a şase-şapte ţări, cum oamenii au murit de foame, de puşcărie şi de inimă rea. Occidentul l-a aplaudat pe Traian Băsescu când ne-a tăiat salariile şi ne-a închis spitalele. N-am auzit ca democraticul Occident să fi avut vreo reacţie când românii rămaşi pe drumuri sau cu salariile cele mai mici din Europa s-au sinucis, sau când alţi români au murit la propriu la porţile spitalelor închise. Aşadar, Occidentul pro Băsescu să ne scutească! Să le reducă salariile bugetarilor lor la 150 de euro timp de doi ani şi pe urmă mai vorbim. Până atunci, nu-i mai aştept pe anglo-americani! Dacă ambasadorul SUA a spus astă-iarnă că e democraţie în România, dacă Băsescu nu trage cu mitralierele în noi, acum de ce n-ar fi democraţie?! A tras cineva cu Kalaşnikovul în Băsescu? Aş!

4 comentarii:

ioan viştea spunea...

Asa e, nu l-a trimis nimeni la zidul cazarmii din Targoviste ci doar in fata "plutonului" de cetateni cu consemnul sa-l ciuruiasca sau nu. Occidentul incepe sa aiba alergie chiar si la "executiile" democratice. Dezertarile si complicitatile lui traditionale disimulate in lectii ipocrite de anatomie a democratiei, ma ingretoseaza Cred ca occidentului o sa-i lipseasca mai curand figura de "fata palida", stearsa, de ratacit in turma si de mielusel, pitoreasca si profitabila pentru ei in contrast cu cea de mare razboinic si de satrap din tara. Dincolo de caracterul lui mizerabil, başitul a fost unealta perfecta si port drapelul unei politici de austeritate falimentare care pierde teren in Europa. Il plang cativa impostori cinici care au postulat in sinea mintilor inguste si otravite de ura ca foamea, saracia si disperarea pot salva pe cale naturala Europa.

Augustin spunea...

Îl plâng exact cinicii şi ipocriţii care fac apologia austerităţii, dar ei au prosperat în vremea asta din banii sifonaţi dinspre guvern şi dinspre Cotroceni. Mai trebuie date nume? Cristoiu şi Turcescu au fost făcuţi colonei de amorul artei? Şi alţii, şi alţii...

i.v. spunea...

Augustin, vorbesti de doi "turciti" dintre care unu si-a adoptat chiar radacina numelui ca sa nu existe nicio indoiala cu privire la asumarea propagandei mediatice imputite. Cand corul bocitoarelo va inceta imediat dupa cadere, o sa continuie aria calomniei anti-anto! pana cand stapanii lor isi vor subtia osanza, iar ei, "ragusiti", si repozitionati vor cauta aerul generos, indispensabil pentru ei al altor latrine. Apropo, am uitat cum se numeste boala, afectiunea mancatorului de cacat, chiar la propriu, din lumea medicala.In cazul lor boala incurabila le sta atat pe limba cat si pe creier.

i.v. spunea...

Cred ca am gasit numele bolii, in termeni medicali, de care sufera cei doi- coprofagie!! Dar trebuie sa recunoastem ca n-are nici pe departe "savoarea" mancatorului de cacat consacrat de si in popor