marți, 10 iulie 2012

Ţara lui Rahat Vodă

Cred că am să mă sinucid pe 30 iulie, pe 1 august. Asta nu e o ţară în care să se poată trăi. Sper ca în spurcata şi împuţita asta de republică să se poată măcar muri.
Eu înţeleg lupta politică, o înţeleg ca pe un aşa-zis motor de progres. Dar, cum se desfăşoară ea la noi, nu mai e luptă politică. Este genocid.
Am trăit disperat 25 de ani sub Ceauşescu. Credeam, recunosc, că comunismul va fi veşnic, dar speram deşart că vom scăpa cumva (habar n-aveam cum!) de Ceauşescu şi că va veni cineva puţin mai uman. Am trăit nebunia lui decembrie 89, a fost mai simplu decât mă aşteptam. L-am compătimit pe bezmeticul dictator când am văzut simulacrul ăla de proces. Apoi, m-am liniştit.
Nu mi-am închipuit niciun moment că un dictator democratic este cu mult mai periculos. Băsescu regulează, sub stindardul democraţiei, o ţară întreagă mult mai abitir decât pe cel pe care-l slujise în felul lui pe oceanele lumii. A plantat la Curtea Constituţională pilon după pilon, o vacă blondă, o babă împuţită, nişte mitocani de-ai lui foşti parlamentari PDL, timp de patru ani, nişte politruci care votează mereu cu 5-4, şi acum putreziciunile astea condamnă la moarte o naţiune. Logica din satul meu din Plaiul Cloşani îmi spune următoarele. Dacă în 2009, ar fi mers la secţia de votare 100 de români şi ar fi votat 51 în favoarea lui Băsescu cel rău de la Murfatlar, el ieşea preşedinte. La 2012, după ce Parlamentul l-a suspendat, e nevoie nu de 100, nu de 1000, nu de 10 000, nu de 100 000, nu de 1 000 000 de români, ci de 9 milioane, ca să-l dăm jos. Lasă că după nouă luni, Institutul Naţional de Statistică nu dă rezultale recensământului, să se vadă că nu suntem 22 de milioane, ba cred că suntem sub 18 milioane. Ce să mai spunem că vreo patru milioane bântuie prin Europa, lucrând cu contracte, dar mai ales la negru. De unde să se strângă la vot nouă milioane? Cinismul pedeliştilor e la apogeu.
Cristian Tudor Popescu, o altă putreziciune, dar din presă, are totuşi o logică de fier şi imaginează un scenariu extrem: orice om care lipseşte de la urne dă automat un vot lui Băsescu. Adică, zice CTP, "lipseşti şi câştigi". Cu cât mai puţini oameni la vot, cu atât mai multe şanse pentru Băsescu. Continuând acest logic raţionament, spun că daca se prezintă la vot opt milioane de români şi votează cu toţii împotriva lui Băsescu, el se întoarce vesel la Cotroceni, că aşa zice Curtea mă-sii! Ţara lui Căcat Vodă! Ăsta este preşedintele de care nu scăpăm?
Ei bine, cred că pe 30 iulie sau pe 1 august am să mă sinucid.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Domle

Io zîc să te păstrezi pentru cînd o veni Antonici somnorici, că atuncea va începe dictatura a adevărată. Dacă matale crezi că vei mai putea să-ţi bagi oarece organe în Crin şi orificiile lui, ori să te iei de vulva gagicilor lui te înşeli amarnic. Nu vei avea voie nici să te iei de Patu lui Oval, dar să te bagi cu critica pă el. Priveşte cu mare atenţie, păcălicii de pe acum ameninţă presa chiar când aceasta pune o întrebare decentă.

Parcă te şi văd ca pe Candiano Popesco, cum ajungi aghiotantu lu Băse !
Hai pa şi nu ne mai întrista !

Realitatea lui Petria spunea...

da, realitatea este cum este...

Augustin spunea...

@Anonim
Eşti un fericit, ai convingeri, ştii cu cine mergi.
Eu n-am zis că am încredere în unul sau altul. Nici în partide, nici în oameni. Eu zic însă că un ins mai diabolic decât marinarul nu există. Îmi doresc din tot sufletul să nu-l mai văd umilind o ţară întreagă. Ăsta e pasul. Pentru asta niciun mijloc nu este de aruncat.
Pe urmă, mai vedem. Încă o dată, nu-i iubesc deloc pe Ponta şi Antonescu, dar deloc. Sunt de acord însă cu acţiunea lor în forţă să-l dea jos pe dracul. Pe urmă, pot s-o ia după el...

ioan viştea spunea...

Augustin, te rog nu te explica in fata unor coprogagi pentru care aerele pestilentiale ale băşitului sunt ca zefirul, ca levantica-n odaie.Pierdere de vreme!

Geta spunea...

Eu zic sa te hotarasti mai Domane a cui e tara :
ori e tara lui Rahat Vodă ori e tara lui Căcat Vodă.

Sunt sigur ca pentru descoperirea "lipsesti de la vot si castigi" vom primi premiul Nobel pentru pace.

Cui se va adresa comitetul ? Cui sa-i dea premiul ?

Basescu si ai lui ar putea primi o diploma si un vapor plin cu dinamita , destula cat sa-si bage fiecare dintre ei cate un baton in cur, sa se transforme in pulbere si apoi sa fie pace.

Popa130 spunea...

" Tradare !
Tradare , de trei ori tradare"

strigau liderii catre gloata desfranata a spermatozoizilor liberi acum de constrangerile prezervativului si care se imbulzeau, credeau ei,catre ovul, strigand "acum ori niciodata", "libertate", "normalitate" . Realitatea este alta in fapt:

" Am nimerit intr-un CUR " tipau sefii spermatozoizilor pe campul de lupta.

Iosif spunea...

Cum e mai bine sa mori;

de traian basescu
sau de crin antonescu ?

situatiile de mai sus se potrivesc la care zicala :

"mai bine sa mori ca un cacat
decat , ca un voda turbat"

sau

mai bine le dai muie cu paru
sa-i fut pe toti

Ana Popii spunea...

Mai bine faci o laba
decat sa mori de sifilis.

Anonim spunea...

tipuri de cacat :

1.Cacatul fantoma: Stii cu siguranta ca l-ai facut. Urme ale sale sunt pe hârtia igienica dar în WC nu este nici urma de cacat. Mai poate fi numit si cacatul Torpedo atunci când a fost auzit cazând în apa din WC...


2.Cacatul teflon: Vine matasos si moale ca nici nu îti dai seama. Pe hârtia igienica nu sunt urme de cacat. Pentru a fi sigur ca a fost facut trebuie sa te uiti în WC...


3.Cacatul cauciucat: Are consistenta bitumului fierbinte si lasa urme gretoase pe faianta WC-ului. De stergi de cel putin 18 ori la cur si acesta nu este înca curat. Trebuie sa îti bagi hârtie igienica în chiloti pentru a nu-i umple de cacat.


4.Cacatul cu aprindere întârziata: Tocmai te-ai sters la cur si te-ai ridicat în picioare...când vine tura urmatoare...


5.Cacatul sarpe: Alunecos de grosimea degetuli mare si are o lungime de cel putin 50 de centimetrii. Are un potential ridicat (la fel ca si cacatul fantoma) de "cacat Torpedo"...


6.Cacatul pluta: Mai este cunoscut si sub numele de "înotatorul". Desi ai tras apa de trei ori el pluteste înca în WC. Doamne! Cum te poti scapa de el? Nu se lasa nicidecum luat de apa. Apare de obicei peste tot, numai în propria locuinta nu...


7.Cacatul dorinta: Parca ai avea furnici în intestine. Transpiri, te basesti, faci totul...în afara de a te caca...apare de obicei la petreceri când te nevoieste sa ocupi WC-ul un timp îndelungat.


8.Cacatul buci-umede: Aceasta specie derivata loveste apa din WC cu o viteza ridicata si la un unghi înclinat astfel încât îti umezeste bucile curului...Cel mai rau la aceasta specie de cacat este ca nu ai niciodata certitudinea daca umezeala de pe bucile tale este apa sau cacat...


9.Cacatul "bloc de ciment": Ma este denumit si cacatul "Doamne-Dumnezeule!". Imediat dupa ce ai început sa-l faci îti doresti din tot sufletul sa îti fi facut în prealabil o anestezie locala.


10.Cacatul King Kong: Mai este cunoscut si sub numele de "cacat elefant". Este asa de mare încât refuza sa dispara în canalizare înainte de a fi maruntit(se recomanda folosirea unui umeras de haine). La fel ca si "cacatul pluta" nu apre decât atunci când te aflii într-un WC strain.


11.Cacatul hemoragie-craniana-interna: Aceasta forma de cacat l-a ucis pe Elvis. El vine de abia dupa eforturi îndelungate ai schimbat culori de la rosu la verde si apoi albastru.


12.Cacatul bere: Una din cele mai rele dar si una din cele mai raspândite forme de cacat. Apare în ziua urmatoare noptii de dinainte. În mod obisnuit nici nu miroase asa de rau, dar aparentele înseala. WC-ul este stropit cu el de sus pâna jos de parca ai fi tras cu o flinta cu alice. Te si miri ca din gaura curului tau cacatul poate fi împrastiat în atâtea directii. Dupa aceea observi ca hârtia igienica s-a terminat si closetul nu este prevazut cu o perie. Apare la fel ca si alte forme numai în WC-uri straine

Adolescentul spunea...

ce credeti domnl Doman ?

cacatul Basescu
este de un singur tip ?
potrivit cu descrierea
sau este un complex de cacaturi ?
ce spune mirosul Dvs?

Realitatea lui Petria spunea...

Discutii pe marginea articolului pe Facebook...https://www.facebook.com/alexandru.petria/posts/3487181984568?notif_t=like

Anonim spunea...

Stimate Domnule Augustin Doman,

Va citesc cu mare interes postarile de pe blog. Ma incanta stilul dvs. si luciditatea cu care observati realitatea prozaica din tara noastra. Desigur, realitate mizerabilizata de catre politicienii care isi zic "sefi de stat". Mi-au fost de un real folos cartile pe care le-ati scris si ni le-ati oferit gratuit sa le consultam. M-am folosit mult de materialul gasit in "Generatia 80 vazuta din interior". M-a ajutat pentru a ma pregati la examenul de gradul 2 pe care-l voi sustine in august, anul acesta. M-a socat faptul ca vobeati de sinucidere. Doamne, fereste! Cred ca e o disperare legitima in randul multor romani acum. Mai ales din cauza dictaturii lui T. Basescu. Am simtit-o si eu pe propria piele, cand taindu-mi-se salariul modest cu 25%, m-au intors cu 4 ani in trecut. Deci dupa 4 ani de munca, dupa niste cresteri micute, am ajuns sa castig la fel ca atunci cand eram debutant si cand preturile si viata nu era la fel de scumpa ca in 2010. Sa nu va mai ganditi la acest lucru, sinucidere. E pacat mare si nu merita. Cred ca Basescu va fi trimis in 29 iulie pe mare. Si chiar daca nu va fi trimis, pana la urma tot va pleca, candva, nu cred ca raul isi poate duce opera pana la capat, asta ar insemna ca nu mai exista bine. Binele exista si va triumfa. Va doresc multa sanatate si incredere in mai bine!

Augustin spunea...

Mulţumesc pentru încurajări! Eram foarte supărat şi disperat când am scris acest text. Chiar dacă nu mai suntem un popor, ci o populaţie, sper ca pe 29 iulie să-l dăm la o parte pe acest diavol care altfel ne va distruge pe toţi. Revenit la Cotroceni, timp de doi ani nu va avea alt scop în viaţă decât să se răzbune pe toată ţara.