joi, 25 noiembrie 2010

Cum am adus eu România în incapacitate de plată

Un amic mi-a atras atenţia că am îndatorat România. Cum a aflat el, probabil că au aflat atâţia. Ce mă mai ascund, sunt un nemernic care-n turbarea mea am muşcat mâna generoasă a Statului care m-a hrănit. Da, sunt unul din cele cincizeci de procente din persoanele active care au luat credite de la bănci pentru a-şi cumpăra maşină şi care a îndatorat România, în consecinţă a băgat-o în criza economică în care se află. Sunt deci unul din cei denunţaţi de guvernatorul BNR Mugur Isărescu.
N-am putut dormi toată noaptea. N-am putut mânca, n-am putut vorbi cu Comitetul de Femei al familiei format din soţie, fiică şi soacră. Vai de capul meu de nemernic.
Da, în 2006, am făcut un credit de 230 de milioane vechi pentru a-mi cumpăra o maşină ...de lux, Dacia Logan, pentru care în zece ani voi returna 360 de milioane. Lună de lună stau la o coadă o jumătate de oră să plătesc rata şi mă simt revoltător de vinovat pentru faptul că am adus România în sapă de lemn. Dau comisioane la vedere şi comisioane ascunse la BRD şi sunt stresat că România săraca poate ajunge în incapacitate de plată din cauza asta. Sunt vinovat că circul zilnic pe ruta Curtea de Argeş-Piteşti şi retur, iar dl. Mugur Isărescu - să-l ţină Dumnezeu şi Masoneria în fruntea BNR până la 127 de ani! - se chinuie să scoată ţara basma curată.
Amicul meu mi-a dat şi o soluţie: să vând maşina, să returnez creditul la bancă, plus o penalizare şi să fac drumul Curtea de Argeş-Piteşti pe jos.
Cum şi dl. preşedinte Traian Băsescu ne spune să procedăm ca dumnealui, adică să punem interesul naţional înaintea interesului propriu, voi face drumul acesta pe jos. Un maraton pe zi. Ba, două. Dar şi medicul de familie îmi spune că face bine la sănătate. Pot muri de epuizare, dar mor sănătos. Numai România domnilor Isărescu şi Băsescu să iasă din recesiune.

11 comentarii:

Consilier resurse umane spunea...

Intelegem ca sunteti o persoana activa si va solicitam sa participati la ocuparea postului de Staret 2, in urma concedierii lui Bila pentru neplata spectacolului dat de baietii majorete la Piscu Negru si lipsa de vigilenta in paza cutiei milei.

Pentru Mai multe informatii catati-l pe Fosforelboy.

Augustin spunea...

Sunt eu activ, dar nu în sensul ăsta. La asemenea rafinamente n-am ajuns, iar acum sunt prea batrân... Din păcate, nu sunt activ nici în sensul pomenit de Mugur Isărescu, care s-ar strâmba de-ar plesni toţi Drăgăşanii dacă ar auzi că un scriitor pretinde că e activ. Activ e zidarul, adică mason-ul. Cel care-i face vilele pe deal la cramă, în vale la şoseaua Vâlcea-Slatina şi cel care-l susţine în postul din Lipscani indiferent de cine vine la putere.

Daily Tencaph spunea...

Dreptul la replica

"În ceea ce priveşte afirmaţia potrivit căreia Elena Udrea ar fi pozat în bikini, vă informăm că acest lucru nu este adevărat.

Pozele care apar cu periodicitate în presa naţională şi internaţională, ori de câte ori se încearcă punerea ministrului Udrea într-o situaţie neavantajoasă, au fost făcute de un paparazzo, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc al Mării Negre, în urmă cu mulţi ani, când Elena Udrea nu deţinea funcţia de ministru. Aceasta situaţie a fost clarificată în repetate rânduri, dar, observaţiile de acest tip continuă să apară, de aceea suntem nevoiţi sa corectăm informaţia de fiecare dată", precizează MDRT, avertizând că, dacă dreptul la replică nu va fi publicat, ministrul Elena Udrea "înţelege să se adreseze instanţelor competente pentru juste despăgubiri".

Pompey spunea...

Frumos
Ai uitat sa pui vila de la Bradet

Pustoaica spunea...

NOU! O puºtoaicã care
suceºte minþile oricãrui
bãrbat matur ºi serios.
0725841648.
(C.290920100011)

Creola spunea...

CREOLÃ, 1.70, 50 kg, forme
atrãgãtoare, ofer sex total.
0786996716.
(C.021120100008)

Prelatul Intrupublicitate spunea...

saptamana Gay Fest,

"marsul care a deschis saptamana gay si anti-gay in acelasi timp a fost organizat, luni, de Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura "Alfa", Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava. Manifestatia s-a bucurat de prezenta unui numar de aproximativ 20 de prelati, in jur de 40 de tineri,

Pierdutul Roman spunea...

Elena Udrea arata in bikini mai bine decat orice alt ministru din Europa. Asa este prezentata, printre altele, Romania intr-un ghid turistic de limba engleza.

" So it should come as no surprise that Romanian's Minister of Tourism, Elena Udrea - who, apropos of nothing , looks better in bikini than any other minister in Europe - wants to use Budapest of something of blueprint for the future of turism in the capital. Her ambition is to make Bucharest a world renowed centre of helth spas and thermal baths, just like Budapest. A good ideea, but as they say, it's bollocks. It once again shows how distant Romanian's politicians ( such as Pitzipoanca-in-chief Udrea) are from what goes on the real world "

Un cetatean spunea...

PSD-ul are Pitzipoanca ?

Invidiosul spunea...

Pitzipoanca PSD-ului e Norica Nicolai.

Augustin spunea...

PSD-ul este un partid mai nou modern. Are tot ce vrei, şi curve politice, şi fete pe centură, deci şi piţipoance. E un partid european, ca toate celelalte.