marți, 1 iunie 2010

Ştiri dintr-o ţară tristă, plină de isterie

Deschid computerul şi navighez să aflu ceva nou despre lumea în care trăiesc. Ce aflu, din văzute, din citite?

* Nişte lideri sindicali se fac că sunt isterici, că dă bine la armata de obidiţi de jos care-i hrăneşte bine de 20 de ani cu cotizaţiile ei.
* Deputatul Cristian Boureanu şi Gabriela Vrânceanu Firea - două otrăvuri puternice care nu încap în aceeaşi sticlă (de televizor) - se împroaşcă în direct, ei chiar fiind isterici.
* Melania Vergu, fostă jurnalistă la ziarele lui C T Popescu şi Bogdan Chireac, acum este consiliera ministrului Daniel Funeriu de la Educaţie. Din această calitate, din această...demnitate, doamna îi muştruluieşte pe profesori să meargă la bacalaureat fără bani, că ţara e în criză. În ţara asta în criză, doamna consilier derulează afaceri cu ministerul de unde-şi ia şi mica atenţie numită salariu, face aşadar afaceri cu ministerul educaţiei, de vreo patru milioane de euro. C-aşa-i pe plaiurile mioritice.
* Cei de la RATB sunt viteji isterici în zori, că vor intra în grevă de solidaritate, apoi sunt miei peste două ore şi pornesc în ritm de plug cu boi de la anul 2010 î.e.n./î.H. să are marile bulevarde ale Capitalei.
* Spre prânz, scoate capul coţofana Gabriela Vrânceanu şi dă un tril fără de care ţara ar intra în colaps: "Nu sunt amanta lui Tăriceanu".

Ne-am liniştit. Ţara tristă, plină de isterie poate merge la culcare. Mâine, pe fluxul de ştiri vom afla aceleaşi lucruri spuse pe acelaşi ton isteric.

5 comentarii:

Preluare de Geta spunea...

Sunt Andreea Pora
si
ah
am o crestere masiva
a libidoului
vreau sa spun si eu ceva:

Pe mine de ce nu ma baga nimeni in seama?

De ce nu se condamna "folosirea abuziva in scop personal" a televiziunilor mogulilor !?

Repet. E singura nedumerire .
Sa se condamne la fel de ferm si "frauda morala" a contracandidatilor lui Basescu.

Radu Girjoaba spunea...

Tara trista. Veseli oameni!

Popa 130 spunea...

Se cere mai multa vigilenta , tovarasi.

Dracul se ascunde in detalii.

Anonim spunea...

dar poporul ce face? de ce inghite,domnule doman? mortii din 89 se rascolesc in mormant!

Augustin spunea...

Asta e cel mai dureros. Popor! Hm! Populaţie să-i zicem mai curând. Astăzi iese în stradă. Peste zece minute nu mai iese. Mâine va fi grevă. Până seara nu va mai fi. Isteria bântuie ca o ciumă. Posturile de televiziune sunt partizane şi-şi urlă ura, societatea civilă a trecut cu arme şi bagaje de partea puterii, avocatul poporului doarme sau e plecat pe Coasta de Azur. Se vede de la o poştă că guvernanţii ne dezbină şi noi continuăm să ne certăm între noi: bugetari cu particulari, profesori cu părinţi, blonzi cu bruneţi, portocalii cu roşii şi albaştri, pensionari cu patroni, pensionari cu pensionari, copii cu părinţi... Iar cei din palatele Victoria, Cotroceni şi alte palate ne fură, ne călăresc şi se distrează pe seama noastră. Suntem o ţară de gladiatori care distrăm o clasă politică cinică şi jefuitoare.