marți, 23 martie 2010

Cătălin Voicu şi venitul de 800 de lei lunar

Mă uit la televizor şi mă frec la ochi. E adevărat? Parlamentari de la diferite partide deplâng faptul că au fost date publicităţii nişte stenograme, vreo trei la sută din dosarul lui Cătălin Voicu, Cătălin, viclean copil de casă! Interceptări ilegale, dreptul la imagine, prezumţia de nevinovăţie bla-bla-bla!...
Dar noi, prostimea, n-avem voie să ştim? întreb ca boul. Ce zic parlamentarii tevişti e un fel de : "Bă, noi furăm, luăm şpagă, corupem justiţia la cel mai înalt nivel, la Înalta Curte de Corupţie, , facem din România o ţară mafiotă, dar de ce trebuie să afle astea toţi proştii? Astea trebuie să rămână între noi, senatorii descurcăreţi, adică corupţi! Păi, unde ne trezim, pe maidan?
Da, aşa stau lucrurile. Din 21,5 milioane de români, 21 de milioane suntem proşti. Cei 500 000 care conduc ţara din poziţii de aleşi locali,judeţeni, naţionali, de parlamentari, magistraţi, patroni etc. ar trebui să aibă parte de linişte pentru a fura în voie şi a nu li se distruge imaginea ca bietului domn senator Cătălin Voicu, propusul/impusul lui Marean Vanghelie la şefia Ministerului de Interne.
Ca om bun ce sunt, mai propun un scenariu: să ne povestească domnul Voicu-senator cum ar trăi cu un venit de 800 de lei lunar, exact venitul meu. Na, că l-am făcut public!

5 comentarii:

papabembe spunea...

ar trăi bine, după cum i-a urat domnul preşedinte Traian Băsescu. ce, dumneavoastră nu trăiţi tot aşa?

Geta spunea...

Esti rautacios domnule Doman.

Stiai ca dl. senator Voicu tocmai a facut un puseu de tensiune ? , si ca a trebuit sa plece la spital in halat de baie ?

Urat mai vorbesti de alesii tarii naostre ! Pai nu s-a facut plebiscit in Nov-anu' trecut pentru unicameral ? Ai uitat ca plebea a fost consultata ?

Septelul de judecatori romani trebuie laudat si nu persiflat asa cum faci du-u-mneata.

Stiai ca Mircea Geoana nici nu a fost informat oficial despre cazul Voicu ?

Salariul tau lunar ma intristeaza,
dar cand vii pe la mine iti dau o muie Gratis.

Mediafax - Cultura spunea...

Maicile-stareţe de la mănăstirile Suceviţa, Dragomirna şi Moldoviţa vor semna, joi, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, contracte de finanţare, în valoare totală de 7,3 milioane de euro pentru restaurarea şi conservarea acestor monumente

Anonim spunea...

Pai, veniturile nostre sunt "per capita". In rest, vorba lui Jinga - rara avis, ciocu mic!

Rongo

Catalina spunea...

Cat castiga Catalin al meu? Cu si fara impozit pe raza.