vineri, 23 ianuarie 2015

Persoană dispărută

      A dispărut o persoană din spaţiul public.
      Semnalmente: are 63 de ani, profesie incertă, are chelie, râde cu hă-hă-hă! pe ton gros, are un ochi mai mic, sau - dacă vreţi - unul mai mare şi pigment de tătar.
      Ultima oară a fost văzut în data de 22 decembrie 2014 la o berărie din Herăstrău. A dansat pe masă, deşi era doar puţin euforic.
       Este periculos, are 68 de dosare penale. Procurorii îi clasează două-trei pe zi; inclusiv Dosarul Flota, care dosar abia intră/sau nu intră într-un vagon de marfă, dosar vechi de 11 ani care cică s-a clasat pentru că "faptele nu există". Mai are, la ora aceasta, vreo 11 nerezolvate. Cei care-l văd pe undeva prin ţară sau prin străinătate sunt rugaţi să-l imobilizeze şi să-l aducă la prima televiziune, altfel, în acest weekend, toate dosarele lui vor fi clasate. Şi va fi păcat!

3 comentarii:

Unknown spunea...

peronajul e bine merci, promite a da de ştire curând, când va transmite un mesaj important naţiunii.
cat despre dosare, ele s-au pierdut intr-un mod misterios, paranormal, surse spunand ca ele ar fi in posesia elodiei. pana atunci insa, se declara nule. atat sursele, cat si elodia, respectiv dosarele.
de aceea, este imperios sa cerem redeschiderea otv, singura televiziune a poporului.

Tudor Cicu spunea...

Am bănuiala,în cazul că nu va mai fi invitat la nici o televiziune să ne fixeze diavolesc de la un pupitru, că-și va face televiziunea lui și nu ne va lăsa el, că-i din bobor și boborului i-a plăcut circul și s-ar lăsa pe tânjală de nu i-ar mai auzi hăhăitul ăla care l-a făcut, nu-i așa, celebru?

Augustin spunea...

Domnilor, vă mulţumesc pentru optimism! M-am liniştit! Adevărul este că românul e frustrat foarte! Îl aud la cenaclul politic de la cârciumă: "Hai, domnule, dă-o dracului, ce face mutălăul ăsta la Cotroceni? Păi, marinarul ştergea pe jos cu toţi în fiecare seară la 6,30!..."