joi, 21 august 2014

Ultimul damen tango la Cotroceni

E vară-n călduri.
Sinistra a mers la Cotroceni să fie binecuvântată.
Un fel de comunicat post coitum suna cam aşa: a fost o întâlnire între doi preşedinţi!... Puşchea pe limbă!
Ditamai preşedintele s-a deplasat în aglomeraţia de pe Podul Mogoşoaiei să prostească pulimea.
Cică, s-o votăm pe doamna cu tocuri, geantă Vuiton şi pământuri la Nana, Fundulea şi tot Călăraşiul până la marea cea mare pentru că "Elena Udrea are o rezistenţă fizică incredibilă". Ei, ăsta da motiv. Motiv imbatabil. Cum să contestăm?! Ştim noi ce rezistenţă fizică are doamna? Cred că nici dl. Cocoş nu ştie cum ştie dl. preşedinte. La urne, fraţilor, să votăm rezistenta fizic!
Care doamnă speră că va avea voturile femeilor, după cum declară. Probabil a mămicilor infierate de tătucul ei Traian. Remember: "Am devenit o ţară de mămici şi bebeluşi!" Acum e momentul ca mămicile să voteze pupila celui care le-a demascat.
Madam Elena ot Pleşcoi declară că urmează punct cu punct politica tutorelui său Traian.
Păi, cum să n-o votăm?!
Nu ne-a trecut Traian, din care toţi ne tragem, prin criză. Sigur că ne-a trecut. Ne-a tăiat salariile şi impozitat pensiile, ducându-ne fizic de la sărăcie la sub-sărăcie! Mare filosofie economică! O ştie şi prostul oraşului Mizil: tai salariile şi pensiile şi ţara iese din criză. De cele 20 de miliarde de euro împrumutate de la FMI şi BM şi UE - nici un cuvânt. Nu se ştie unde erau banii ăştia când bugetarii şi pensionarii mureau de foame la propriu, că la figurat... Păi, atunci să-i votăm pupila!
După modelul altor Elene, este interesant de văzut unde-l va duce Elena anilor 2000 pe tiranul anilor 2000: în Portugalia sau la Târgovişte-n cazarmă?!

2 comentarii:

V.I.Leana spunea...

Că bine zici!...Dar de ce Portugalia? Exilul costă, Salazar n-ar mai putea să-l întâmpine la scara avionului şi-apoi Portugalia e refugiu pentru capete încoronate, nu pentru capete încornorate de "fumuri" şi ticăloşii. Tot Târgoviştea, cu tradiţia ei seculară,rămâne locul ideal pentru încheiat socoteli şi deconturi. Cazarma a devenit Muzeu pentru turişti rătăciţi,nişte minţi potemkiniste de zidari şi zugravi au şters urmele rafalelor din decembrie, aşa încât locul tânjeşte după puţină autenticitate şi realism. Cum locuiesc la nici 200m.de fosta unitate militară, de mult timp mă tot uit să văd dacă pe poarta cazărmii nu intră cumva un alt TAB din care ar urma să coboare un cap pleşuv sub o altă căciulă. Cât despre pulime, ce să mai vorbim? Abia ar aştepta şi ea, săraca, un spectacol adevărat în faţa televizoarelor, cu urechile ciulite să audă comanda izbăvitoare: "Foc!" urmată de :"Încetaţi tragerea!".

Augustin spunea...

Se poate şi-n muzeu. De ce nu!?