joi, 28 august 2014

"Dragă Stolo" revine sub formula "Dragă Cristi"!

Ceea ce era de demonstrat s-a demonstrat. Cristian Diaconescu s-a îmbolnăvit, precum Teodor Stolojan în 2004. Stolojan nu se ştie de ce s-a îmbolnăvit, dar Cristian Diaconescu e clar: de curvăsărie politică. Blonda Elena Udrea, ca demnă urmaşă a lui Traian i-a şi mulţumit: "Mulţumesc, dragă Cristi!". Bolnavule! Şi a completat: “Este un gest curajos al unui om care înţelege foarte bine ce presupune interesul naţional şi care vede în candidatura mea şansa unei victorii în noiembrie. România are nevoie de un preşedinte responsabil, care a demonstrat că poate să facă. Care să fie capabil să readucă zâmbetele şi optimismul românilor. Eu sunt acel candidat care pot spune ce lucruri am făcut pentru români, pot spune că nu am îngenunchiat niciodată în faţa nimănui, am luptat pentru valori şi principii alături de Traian Băsescu", a spus Udrea. Mă rog, chiar înainte de campania electorală, blonda de la Cotroceni şi-a mai adăugat un 0,7 la sută din electorat. Să fie primit!
Post scriptum: chestia cu îngenunchiatul e discutabilă. Chiar în faţa nimănui să nu fi îngenunchiat blonda?! Mira-m-aş! Nici la Cotroceni, noaptea la 2,00?

2 comentarii:

V.I.Leana spunea...

Mă tem că limba română devine, dintr-o dată, prea săracă în epitete în faţa acestor două scursuri, acestor adevărate preşuri umane!

Augustin spunea...

Din păcate sunt mult mai multe scursuri, dragă Ioane!