miercuri, 27 august 2014

Proiect românesc: turnarea cenuşii în cap

Tot respectul pentru iniţiativa Ice Bucket Challenge, pentru umanismul din spatele proiectului.
Dar, în România, s-avem pardon!
La noi, ar trebui să se numească Turnarea Cenuşii în Cap. Şi ar putea începe cu candidaţii la Preşedinţie. De pildă, să iasă în piaţă dl. Klaus Iohannis, să-şi toarne cenuşă-n cap şi să spună, în acest context, sincer, cum şi-a achiziţionat şase case, înnegrindu-l de invidie pe proaspătul liber(at) Adrian Năstase. Să povestească pe bune şi afacerea cu înfierea copiilor din casele de copii din Sibiu. Apoi, s-o provoace pe doamna Elena Udrea cea blondă, care la rându-i să dea reţeta îmbogăţirii ei cu milioane de euro prin partaj, să înveţe şi adolescentele blonde de pe cuprinsul ţării. Prima doamnă Udrea s-o provoace pe doamna Monica Macovei, aceasta pe dl. Cristian Diaconescu şase partide, acela - la rândul său - pe Victor Ponta care îşi va turna cenuşă în cap că acesta este organul lui deficitar şi cu acesta a plagiat, şi tot aşa...
Apoi găleata cu cenuşă să treacă din politician în politician până la nr. 1000, toţi să-şi toarne cenuşă în cap mărturisindu-şi măgăriile, jafurile, furturile etc. Ăsta ar fi cu adevărat un proiect umanitar. Ţara ar afla abia atunci cu cine să voteze peste trei luni.

Un comentariu:

Images Animated Gif 3D Free spunea...

Bună,
Vino si ia Gratuit Imagini Mișcătoare Gif foarte frumoase pentru blog (ape curgatoare, flori, animale, peisaje, oameni, etc.) și pentru Telefonul Mobil.
Colțișor de Rai
3D Animated Gifs
Valy