luni, 19 mai 2014

Actualitatea românească mai 2014




Ora 5,00, în zori. Citeşti presa on line şi te binedispui. Unele ştiri nu le mai deschizi, că titlul spune tot:

  • Patru judecători din Oradea, urmăriţi penal pentru că au dispus eliberarea unui condamnat pentru tentativă de viol. Un magistrat a cerut şpagă un ceas cu cuc”. O fi judecătoare, dacă vrea cuc!
  • „Persoanele care nu pot demonstra că ştiu să scrie şi să citească nu vor mai putea să participe la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, se arată într-un proiect de lege depus în Parlament la începutul acestei luni”. Articolul e ilustrat cu un cocalar care şi-a scris pe luneta maşinii: „Manelele ie viaţa mea!” Ei, acesta la ce categorie intră, la cei care ştiu sau la cei care nu ştiu să scrie?
  • S-A MACHIAT DE SPERIAT! Monica Gabor SEAMĂNĂ CU O MASCĂ. Ei, seamănă şi ea cu ce este…
  • „Tariceanu il loveste sub centura pe Ponta”. Şi sub centură – nema cojones!
  • „Conducerea Societatii Romane de Televiziune (SRTv) vrea sa reduca timpul de lucru al angajatilor institutiei de la 8 la 6 ore pe zi si castigurile salariale ale acestora cu 25%, potrivit unor  surse din TVR”. Iată plagiat după Băsescu – 2010! Ce mai, mândră corabia, meşter cârpaciul! 
  • Dar cuvântul din poveste, tot la vale mult mai este!

4 comentarii:

Tudor Cicu spunea...

În țara asta fără căpătâi/Dracul e rege/Regină muma lui/Incestul e virtute/Și musca prea iute/„Că-cam”, în toate îi/Când de la cap se-mpute.

Augustin spunea...

Excelent! Asta-i sinteza României de azi, 20 mai 2014!

Anonim spunea...

Domnule Doman, trecând peste recursul infantil la rime al egumenului, ce ar trebui să se întâmple pentru ca să ne trezim? Tata lui Tăriceanu îşi vindea colegii iar cu banii obţinuţi pentru delaţiuni la ajuta familiile ajunse la strâmtorare. Iliescu nu mai putu răbdă întinarea idealurilor lui taică-său şi scoase jungherul în ziua de Crăciun... Oprea ieşi din PSD pentru că nu putea trăi laolaltă cu mafia lui Ponta, împreună cu care, azi, e bine mersi...Până şi Tăriceanu, oaia rătăcită se întoarce la turmă...
Numai noi, noi muritorii, ne căscăm ochii şi ne minunăm de ce ne sunt în stare ăi Feţi Frumoşi pe mâna cărora ne-am dat viaţa ! Pe veci, aşa cum îi stă bine românului verde...

Augustin spunea...

Cam ăsta e tabloul, un mic colţ. Că nu ne putem minuna noi de câte mizerii năzdrăvane pot face politicienii noştri!...