luni, 28 aprilie 2014

Drumul parlamentarilor către închisoare continuă


Continui să înregistrez la zi pe cei care fac drumul firesc dinspre Parlament spre puşcăriile patriei. Ieri s-au adăugat noi nume.

 * Luni, 6 ianuarie 2014, Boboteaza: Adrian Năstase, fost premier, fost deputat PSD condamnat la patru ani cu executare; 

* Marţi, 7 ianuarie 2014, Sf. Ioan Botezătorul: Gheorghe Coman, deputat PC, arestat pentru 29 de zile;

* Marţi, 21 ianuarie 2014, Sorin Pandele, fost deputat PDL, condamnat la cinci ani cu executare;

* Joi, 30 ianuarie 2014, Relu Fenechiu, deputat PNL, fost ministru al Transporturilor, condamnat la cinci ani cu executare;

* Marţi, 4 martie 2014, fostul senator şi vicepremier George Copos, condamnat la trei ani şi patru luni cu executare;

* Marţi, 4 martie 2014, Gigi Neţoiu, deputat PPDD, condamnat la trei ani şi opt luni cu executare.

* Luni, 28 aprilie 2014, deputatul PC Gheorghe Coman este condamnat la un an de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi primire de foloase necuvenite.

Acesta este deocamdată lotul de până la28 aprilie 2014. Vom reveni, desigur, căci cuvântul din poveste înainte mult mai este.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe un drum tot aşa ciudat, dacă nu chiar şi mai şi circulă unul Volodea. Citez din preacuvioasa-i constatare faţă de Marquez : Şefi de state şi de guverne ( de la putin la Ponta ?!?!?!) s-au întrecut în pioase reverenţe către cel dispărut. S-a vorbit mai rar, adeseori în sotto voce, despre concesiile ( mă exprim eufemistic) pe care le-a făcut lui Fidel Castro, despre deceniile de complicitate activă şi directă cu unul dintre cele mai odioase regimuri dictatoriale ale timpu- rilor noastre.... nu a fost doar un fellow traveller, precum Paul Satre şi Simone de Beauvoire ci un colaborator direct al represiunii din Cuba, un delator !!!
Oare, are să înveţe vreodată cuviosul Volodea cui i se cuvine dreptul de a da cu piatra????