luni, 31 martie 2014

Ticăloşi din toate partidele, uniţi-vă!

Ultima statistică europeană a făcut săptămâna trecută profilul românului. Acesta este un sărac educat şi care moare repede. Are cel mai mic venit din Uniunea Europeană. Mă rog, ar mai fi sora noastră Bulgaria după noi, dar nu se pune, pentru că la raportul putere de cumpărare bulgarii stau mai bine. În schimb, la îndatorare, România este în partea cealaltă a clasamentului, în top ţări care au cel mai mic grad de îndatorare. Aşa era şi pe vremea lui Ceauşescu.

Ei bine, acestui român cică i se adresează cu mesaje ticălosul între ticăloşii politicii româneşti Victor Ponta. El îi asigură că în 2015 vor creşte pensiile cu 4 la sută. Cât cinism! Cu exact rata inflaţiei. Dar, nu spune şi că până atunci traiul se va scumpi cu peste 10 la sută, având în vedere măririle de preţuri şi taxe bezmetice. Pe cei activi îi asigură că nu vor creşte salariile, dar nici nu vor fi tăiate. Mitocanul, ticălosul, îmbuibatul! Ştie boul acesta din fruntea guvernului cum se trăieşte în România cu salariu de 700-800 de lei şi cu 500-600 de lei pensie? De unde ar mai putea tăia?

Toţi politicienii naţiei, nişte ticăloşi cu toţii şi nişte infractori de drept comun şi, generic, nişte porci îmbuibaţi, bat câmpii de dimineaţa până seara la tv despre şansele unora sau altora la europarlamentare şi la prezidenţiale. Pentru ce se bat ei? Aud? Ce guvernează ei? Cea mai săracă şi oropsită ţară din Europa! Ăsta-i marele lor orgoliu, că au adus ţara în sapă de lemn şi acum se bat pe ea ca pe hoitul unui cal mort de inaniţie. Ptiu! Cum n-avem mitraliere, să le dăm rafale de scuipat între ochi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dimpotrivă, Domnule Doman, nu de mitraliere e nevoie ci de clonarea urgentă a Iliescu să aibe cine conduce turma bezmetică spre culmile dezatrului şi pieirii...Hmmmmmmmm