marți, 29 mai 2012

Vând filială de partid!

Cam aşa ar trebui să sune un anunţ de pe burtiera OTV. Cu vreun an în urmă, într-o febră naţională amintind de celebrele Caritas şi Philadelphia, prin ţară se făceau filiale ale partidului poporului dan diaconescu, poporul ăla din Caracal. "Hai, bă, se îndemnau oamenii, la partidul săracilor, că ne dă domnul Dan case şi zeci de mii de euro!" Şi se înscriau în partid ca pe listele de aşteptare de la Caritas unde se înmulţeau banii, hocus-pocus!, de opt ori. Dar cum se făcea filiala judeţeană de o mie de oameni, săracii erau daţi la o parte şi, după cum scriu ziarele, ea era predată cu hârtii, arme şi bagaje unor oameni cu bani mulţi, că -orişicât - campania electorală costă, iar domnul Dan cumpără yaht, nu aruncă banii săracilor. Altfel zis, conducerea centrală a partidului săracilor de la otv vinde filialele bogaţilor din ţară. Hm! Cine are bani înmulţiţi de opt ori la Caritas îşi poate cumpăra liniştit o filială de partid. Să fie acolo, că nu strică!

2 comentarii:

Lili - Departamentul Promovare spunea...

Dan Diaconescu impreuna cu Alianta pentru Arges si Muscel are grija de sanatatea voastra .

Ginecologie,Oftalmologie, Psihiatrie si Medicina Generala unde s-au adaugat tratarea gratuita a ranilor provocate de scarpinatul in cur atunci cand stati prea mult pe ganduri pe cine sa votati. Acestea vor fi tratate inclusiv in cabinetele veterinare functie de cum latra si behaie fiecare.

Mai mult decat atat Alianta ofera gratuit scolarizare si pregatire pentru belit pula, cum sa iei muie fara sa tusesti, pregatire de anduranta pentru futut in cur - se vor folosi lubrifianti de la Hidoelectrica si Hidroserv amestecati cu uleiul prajit de la restaurantul lui Costinel - .

Bonurile de ordine sunt nelimitate dar retineti : doar pana la 10 Iunie puteti beneficia de preludiu si o pula adevarata . Dupa aceasta data veti avea la dispozitie doar vibratoare alimentate de hidroelectrica - gratuit.

Augustin spunea...

Aşa?! Păi, să luăm aminte şi să ne înghesuim la gratuităţi pentru cei mulţi şi săraci!