joi, 24 mai 2012

Gigi Becali a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai achitat om de pe planetă

Nu mai poţi deschide televizorul, ziarul, internet-ul că afli cum Gigi Becali este achitat mereu în vreunul din marile şi grelele lui procese. L-au achitat în procesul cu valiza de euro, l-au achitat în cazul cu sechestrarea de persoane (dubioase, ce e drept), l-au achitat în stufosul dosar al transferurilor, dar când nu l-au achitat. Ieri l-au achitat în bidecenalul proces legat de schimburile de terenuri cu Ministerul Apărării...
Hm! Nu e bine. Mai cu milă, domnilor judecători, băi zdrenţelor! Achitaţi-l mai rar, mai pe sărite, nu aşa, pe bandă rulantă! Chiar medicii recomandă o pauză între două achitări, achitările astea toată ziua bună ziua fac rău la pancreas, sunt periculoase pentru glicemie şi pentru colesterol, de inimă ce să mai vorbim. Ei, dar şi la buzunar îi face rău bietului om. O fi el miliardar, o arunca el pe stradă cu cărămida de euro, dar nici buzunarul lui nu e un sac fără fund ca să reziste la avalanşa asta de achitări. Mai cu milă, că-l distrugeţi!

3 comentarii:

Ion Toma Ionescu, Pasarea cetii spunea...

Nu m-am putut abtine. Excelent!

Fleur spunea...

Ati vazut drac mort?!!

Popa 130 spunea...

Atata timp cat esti obisnuit cu un anumit regim n-ai de ce te teme pentru glicemia sau colesterolul tau.

Este o chestiune de cunoastere culinara dar si de bucatari profesionisti.

Chiar daca gigi ar fi hartuit sa schimbe ceafa de porc pe stevie , avocatii lui bucatari vor gati stevia asa fel sa fie ceafa de porc.

Concluzia invitatilor sai la masa , cum ar fi judecatori si procurori va fi aceea ca nu exista nici o diferenta intre stevie si ceafa de porc .

Ei se vor lasa invaluiti doar de misterul satios al unei banuieli, pentru a fi ragait la necesara conferinta de presa .

Asa ca dupa doua decenii de mese indestulate ragait si sughitat vor conchide ca stevia creste in ceafa de porc iar porcul creste in stevie .

Intrucat aceasta simbioza nu incalca legile naturii,
orice acuzatie de prejudiciu este falsa .

Acuzatorii ar trebui acuzati de calomnie si de uneltire si de tentativa impotriva statului care lupta pentru protectia mediului inconjurator.