miercuri, 28 decembrie 2011

Un ţăran adevărat


Tatăl lui Emil Boc avea o figură de om simplu şi bun, de ţăran adevărat din Munţii Apuseni. Cum nu e moral ca fiii să răspundă pentru păcatele părinţilor lor, cu atât mai puţin e moral ca părinţii să răspundă pentru faptele copiilor lor păcătoşi în faţa concetăţenilor şi a lui Dumnezeu. De aceea, zic: Dumnezeu să-l odihnească în pace pe umil robul lui Ioan Boc!

3 comentarii:

Popa-Secretariatul spunea...

Stimate domnul Doman

Va multumim pentru vorbele frumoaso-filosofice prin care transmiteti condoleantele Dvs. familiei indurerate si va invitam pe aceasta cale sa veniti cu buletinul la sediul nostru pentru a incasa contravaloarea condoleantelor in suma de 2 LEI si intrucat ati exprimat mai mult decat minimul necesar va dam ocazia sa cumparati de la noi 5 tigai la pretul de una. Sa nu va ingramaditi ca avem destule .

Convingerile noastre sunt acele ca parintii au partea lor de responsabilitate pentru faptele copiilor lor - in judecata ecuatiei la care faceti referire.

Desigur , unii copii din generatia scolii PDL ar intreba sa se scape:" dar pana la ce varsta?". Nu avem un raspuns pentru o astfel de intrebare.

Dar sa nu ne pierdem speranta si sa credem ca in fata legii si a lu' Domnu suntem toti egali si in acest sens cu permisiunea Dvs. sa transmitem condoleante tuturor acelora care merg la Domnu' unde si noi desigur vom ajunge mai devreme sau mai tarziu.

Cand aveti timp, Va rugam sunati pentru detalii.

Popa-selectii spunea...

"mortii cu mortii, vii cu vii"

Va rog notati si revelionului Dinescu \traditionalo-contemporan: "Lacrimi si Sfinti" : "Sh-aoleu si vreu sa beu"

Anonim spunea...

PĂCAT...