sâmbătă, 5 februarie 2011

Suc şi ciocolată la benzinărie

Mergi la benzinărie, cu scârbă şi disperare, să-ţi pui carburant în rezervor, să te poţi mişca de colo până dincolo. Doamna Enervanta de la casă te întreabă: "Nu vreţi un suc la promoţie?" Te uiţi la preţ. E cu un leu peste preţurile de la toate supermarket-urile. "Poate vă interesează promoţia la ciocolata...(să zicem)Postăvarul". Preţul e peste toate celelalte din magazine. Dar de promoţia la genţi ştiţi? Te uiţi la preţuri şi te cruceşti: 169 de lei, altele şi mai şi, cât un plin de benzină. "Nu, mulţumesc! zici. Dar o promoţie la benzină n-aveţi?" "Doamna Enervanta de la casă zâmbeşte şi răspunde prompt: "Asta nu!"
La benzinărie se revarsă promoţiile la orice. Benzina e, însă, de neatins, de neatins, că nici să-ţi dai foc nu te mai încumeţi.

3 comentarii:

lapin de framboise spunea...

din cauza scumpirii carburanţilor au crescut preţurile la toate produse de bază.în consecinţă, sunt aşteptate chiar şi creşteri ale preţului la benzină.
după care, o dată cu plecarea la culcare a delegaţiei la FMI (eu nu ştiu de ce spun ăştia că a sosit în ţara noastra delegaţia FMI condusă de Franksenstein ăla, când delegaţia stă aici de când au semnat primul acord că le dăm ţara pe bani mulţi plătiţi de noi!), se va scumpi şi energia, adică inclusiv sucul, ciocolata, poşeta şi, bineînţeles, benzina.
aşa şi nu altfel funcţionează macroeconomia românească.

Horia spunea...

Preţurile carburanţilor (ca de fapt toate preţurile) sunt dictate de concerne, deoarece şefii lor, mai au, din când în când, nevoie de ceva bani de buzunar, guvernele controlează preţurile, însă şi ele mai uită...

Anonim spunea...

Lapinule, lasă văicăreala şi rabdă, mai e puţin şi scăpăm. Numai că, auzi, s-a renunţat la la tranşa FMI pentru sicrie. Aşa că rămânem neîngropaţi, în transă!

Dom Mitică, o delicateţă pentru Matale. Ştii cum este renumit Băse, datorită luptei cu S.O.V.?
Vezi, nu ştii, restul de la Cocoşilă! Ai furat-o !

Răspuns corect: Fute-Vânt !