miercuri, 17 februarie 2010

Duios despotul luminos trecea

A fost odată un despot. Unul luminat, unul care a denunţat cu mânie proletară întinarea idealurilor socialiste şi comuniste de către predecesorul său. După ce a condus cu mână de fier noul partid comunist plin de idealuri, după ce a condus cu aceeaşi mână şi republica, în pragul celor 80 de primăveri despotul - şi mai luminat - îşi anunţă plecarea din partid din toate funcţiile.
Viitorul? Cum va arăta viitorul apropiat? Păi, simplu. În două luni din noul partid se vor naşte 120. Dar asta după ce despotul e pierdut pe şoseaua Titu - Târgovişte, pe la Institutul de Protecţia Plantelor, pe la gardurile Combinatului de oţeluri speciale, în general într-o perpetuă buclă spaţio-temporală...
Iar solista pesedistă Floarea Calotă cântă: "Bunicuţa într-o gară/se-ntâlni c-o fetişcană/Fetiţo te-aş întreba:/Unde e Târgoviştea?..."

2 comentarii:

popa 130 spunea...

Ce a fost a fost . Vorba Scufitei la cules de ciuperci. [Asa e si normal]. Ignoranta Scufitei si indiferenta lupului dupa partida da buci au fost factori de progres.

Dar ce e azi ?
ce va fi maine ?

Vanghelie si gestiunea vanzarii nevestelor in PSD . Stabilirea criteriilor de performanta a nevestelor in raport cu fiecare post. Pentru sustinerea unui singur candidat la un post superior pot fi comasate mai multe neveste [ merg si alea din afara partidului] pe baza de tabel si verificare prealabila.

Roberta Anastace si revizuirea constitutiei potentialului electoral sustinator . Eliberarea certificatului de brand vaginul romanesc produs in romania.

Andreea Pora, zana minunata si hardaul de aur la conducerea TVR.

Andrei Cosmanca la palnia ANSD.

Crin Antonescu Seful Sprem al organelor care se află în cavităţile craniană, toracică şi, mai ales, abdominală dar si a prelungirilor externe gen pula si coaie.

Elena Udrea si readucerea in Romania a Tui si Nekermann prin inscrierea vaginului romanesc in Fomula one.

Mircea Geoana si exprimarea libera in contextul orientarii cu facaletului adanc in cur smucit haotic si permanent de grupuri si persoane politice din toata tara.

Emil Boc si redefinirea conceptului de normalitate. Modificarea regulilor aritmetice.
Renuntarea la sistemul de invatamant,profesori, scoli, etc. Copiii vor invata la liber in strada prin incrucisari de orice fel ;astfel o singura persoana va putea avea milioane de profesori, fara a mai fi restrictionati.
Diplomele se vor elibera mai tarziu de catre partidele politice . Masterele si doctoratele vor fi si ele la liber dar diplomele trebuiesc platite. In vederea protectiei sociale, vor avea acces la cumparare numai aia care fac dovada ca au bani pa ei. Intr-un cuvant totul va fi asa cum doreste domnul presedinte Basescu.
Acum ocupat.Se lucreaza la exceptii la legea unica a salarizarii.

Traian Basescu si arta de maxim rafinament. Doborarea adversarului pe propria lui forta. Invartirea adversarului in cerc . Nimeni nu i-a rezistat 360 da grade.
In cinstea lui , Guvernul, Parlamentul , AU LUAT DECIZIA de infiintare a INSTITUTULUI ROMAN DE ALIENARE TRAIAN BASESCU.

Geta spunea...

Domnul Doman

Eu sunt fetita din gara
care s-a intalnit cu bunicuta.

Va rog sa corectati: Bunicuta m-a intrebat daca sunt interesata sa ofer companie domnilor generosi si nicidecum nu m-a intrebat unde e Targovistea !