duminică, 31 ianuarie 2010

Mă fac miliardar în euro

Ei, gata! Nu mai trag eu targa pe uscat ca bugetar. Precedentul s-a creat. Am găsit metoda de a mă pricopsi, de a ajunge miliardar în euro.

Teodor Năstase, urmaş al lui Preda Buzescu, a câştigat la Judecătoria Pătârlagele nu mai puţin de 63 000 de hectare de pădure, cam 10 la sută din teritoriul judeţului Buzău. Hm! Pornesc cu un handicap, pe acest domn îl cheamă Năstase!

Ei, dar nu contează. La noapte încerc să mă conving ca şi eu sunt urmaşul lui Neagoe Basarab (iertăciune, Sfinte!).  După aceea va fi mai uşor să conving magistraţii de la Judecătoria Curtea de Argeş, nişte Pătârlage chiar mai mari. Cât să cer ca să bat recordul? Vreo 77 000 de hectare în Munţii Făgăraş cred că m-ar aranja. Mai rămâne să-mi cumpăr drujbă, apoi...trai neneacă! Ce înseamnă să fii om citit! 

7 comentarii:

gradu spunea...

Dom'e, cre'ca n-ai loc de alt Nastase. Unu' cu mai multe oua. In declaratia de avere, nu in pantaloni.
Afla cine-s proprietarii actuali ai Fagarasilor, mai intai, si-apoi mai gandeste-te daca te tine curu' sa ceri ceva in muntii astia.

Augustin spunea...

Cred că ai dreptate. Pe la Nehoiu, Nastase asta, nu Adrian, a intrat peste pădurile Academiei Române. Dar ce este Academia Română pe lângă proprietarii din Făgăraş? Şi ce să fac? Trebuie încercat. Abia mă obişnuisem în pielea de miliardar şi vii tu acum să mă descurajezi. Huo!

gradu spunea...

Eeei, incercam si eu. Daca esti asa hotarat... Cere si ti se va da! Cre'ca!
Abia astept sa te vad latifundiar! C-apoi ma revendic si eu de la Mihai Viteazu - direct - si-mi cer Podisul Mehedinti. Cu tot cu podul de la Ponoare si cu padurea de lilieci.
Daca nu, spun ca ma trag din Damasc si-s ruda cu Apolodor. Si-mi revendic piciorul de pod de la Drobeta! Nu stiu ce-as face cu el!? Poate sa stau in varful lui ca cioara-n par? Da' pe frigu' asta!
Poate-mi trece...

R.G. spunea...

Ceva nou, despre Luna, pe radugirjoaba.blogspot.com .
Cu aproape un deceniu-n urma, cineva-mi spunea ca va publica un volum. "Luna in 1001..."
Sigur stii cine. Nu-s convins ca stii cand.

Lecteriţa spunea...

da, e de la mine din nehoiu nastase. nu va apuca bucuria de a numara banii in chimir, pentru ca la recurs se va opinti in alt judecator. sunt jocuri crancene , miza e spectaculoasa si tot apar niste evrei cu stare si influenta, sa puna craca pe padurile noastre. s-ar putea sa se aleaga cu.... din trei, p-a mai lunga! m-am socat sa vad ca stirea apare pe un blog cu numele meu, dar v-am mai descoperit o data, pare-mi-se.

Lecteriţa spunea...

esti tare pretios stimate omonim, nu ma mir ca te fac comentatorii de toată bala pe aici! nu doream celebritate pe blogul dumitale, pentru că oricum am mai multa decât ai putea avea dumneata vreodată, (fie doar şi pentru faptul că am mai mulţi comentatori de blog ca dumneata)dar am căutat forme şi stiluri în care a fost prelucrată ştirea şi am descoperit că faci gafe şi eşti pe lângă subiect. Pădurile nu sunt ale Academiei, nu o mai lustrui atâta la bocanci, că n-o să-ţi confere vreodată vreun titlul. Pădurile sunt ale moşnenilor şi nu ţi-ar strica nişte Gusti şi Giurăscu şi Gabriel Cocora. Poate ar fi de folos şi nişte documente. În fine, nu ne batem cu dumneata în instanţă, dar încercam să te lămuresc şi mi-ai dat flit. Nu poţi rămâne netaxat.

Augustin spunea...

E bine că luaţi în serios o ştire ca asta. Eu sunt neserios, şi n-am nici un chef să mă documentez, am luat otova ce-am gasit prin ziare. Dacă aş lua în serios tot ce se toacă în ziare şi la Tv, m-aş sinucide de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, uneori şi la miezul nopţii.