marți, 24 noiembrie 2009

Să alegem între dosare

Noi nu mai mergem la urne să alegem între personalităţi politice. Din 1992 încoace mergem să votăm împotrivă, iar din 2004 să votăm pentru închiderea unor dosare şi deschiderea altora. În 2004, îmi pare că românii au optat pentru deschiderea dosarelor lui Adrian Năstase şi pentru închiderea dosarului Flota. Cinci au fost insuficienţi pentru rezolvarea dosarelor lui Năstase, că deja românii vor vota închiderea acestor dosare şi punerea lor la naftalină. Arogantul şi ironicul Năstase va apărea în Parlament şi ne va sfida: "Să-mi număraţi dosarele". Pe 6 decembrie, se pare că se va vota redeschiderea cazului Flota. Sigur că cinci ani nu vor fi suficienţi pentru rezolvarea stufosului dosar. Dar ne vom distra. Democraţia românească înseamnă, de fapt, alternanţa dosarelor la Parchet.

7 comentarii:

popa 130 spunea...

Geoană şi Băsescu - exemple grăitoare ale supravieţurii dictaturii comuniste, potrivit Deutsche Welle

Marti, 24 noiembrie 2009 Sursa: Ziare.ro Autor: NewsIn

Traian Băsescu şi Mircea Geoană, despre care se spune că au colaborat cu Securitatea, sunt exemple grăitoare pentru modul în care în România elita comunistă a reuşi să supravieţuiască şi să se infiltreze în funcţii importante în politică, afaceri şi mass-media, scrie portalul german Deutsche Welle.

"În România, foştii ofiţeri de securitate nu lucrează acum numai în serviciile secrete. Îi găsim în politică, economie şi în presă, iar o dezbatere despre această problemă aproape că nici nu există", atrage atenţia portalul german într-un articol intitulat "Dictatorul a dispărut, dar acoliţii lui au rămas".

Deutsche Welle (DW) arată cu degetul mai întâi înspre Băsescu şi Geoană. "În puţine foste ţări comuniste din Europa Centrală şi de Est a reuşit elita dictaturii să supravieţuiască atât de bine ca în România. Un exemplu foarte grăitor în acest sens sunt cei doi candidaţi pentru cea mai înaltă funcţie în stat, care urmează să se întâlnească în turul doi al prezidenţialelor", se arată în articol.
...............
"Aşadar, foştii securişti nu lucrează în România numai ca funcţionari ai serviciilor secrete ale statului. Ei sunt demnitari ai Parlamentului român sau european, miniştri sau membri de conducere ai partidelor de toate culorile. Sunt rectori universitari, investitori bogaţi sau manageri, de multe ori implicaţi în afaceri dubioase şi ilegale", comentează DW.

În acest sens, portalul german critică faptul că "în România nu există o dezbatere deschisă despre acest subiect, din moment ce foştii securişti controlează şi o mare parte a presei române".

Ilie spunea...

Eu nu vreau sa-mi lipseasca Elena Udrea de la Televizor. Ce erectii!! ce LABE dumnezeiesti putem face !!

Geta spunea...

Domnule Doman

Sunt o mare admiratoare a Dvs.

Constat cu mare amaraciune ca
Sunteti depasit si Dumneavoastra precum Basescu si Geoana .

Ei au aceleasi dosare iar dumneavoastra vorbiti de acelasi lucru tot de 20 de ani.

Daca va lipseste viziunea in a pune in dezbatere sau a comenta un lucru inedit ma gandesc , ca poate sunteti potent la pat.

Iosif V spunea...

Bravo doamna Geta . Va iubesc

Remarcabila retusare ,in final, a imaginii domnului Doman . In contrast cu cei doi la el mai puteti gasi o pula sculata .

Dar pentru asta , Domnul Doman trebuie sa se re-orienteze : Chiar daca Multe din problemele dosarelor de 20 de ani Basescu si Geoana sunt de mare actualitate si astazi iar unii vor sa futa cu ele - influientand astfel - independent de vointa sa - si pe Dl. Doman ,la masturbare; ele nu sunt decat niste pule blegi pentru care istoria nu mai poate produce nici o erectie.

In fapt, aceasta este manipularea avand consecinte neprevazute si pentru cei care o genereaza : Ispita. cheltui toata energia, timpul , banii , sa convingi fata , parfumul anilor,imagini orgasmice,ca totul conteaza, etc.,
si in final ce sa vezi ?

Vezi ca in ziarele locale articolele de publicitate cu ofer companie domnilor generosi ocupa acum in zilele noastre 4-5 pagini.

Gina spunea...

Cata nedreptate !!!

Pentru barbati e usor.
Laba pe stanga , laba pe dreapta.
Fie ea si pula bleaga, intotdeauna este sustinuta din exterior.
Orgasmul e asigurat.

La noi nu se gandeste nimeni .
Un lucru adanc si de neuitat nu se poate face decat pe centru !

Lipsa de erectie ne lasa cu gura cascata , ba mai mult poate pune in pericol perpetuarea speciei.

Geta spunea...

Ha-ha . Faceti o confutie domnule Iosif .

Eu sunt Geta de Romania si nu Ana de Austria, iubita regală a lui George Villiers, duce de Buckingham.

gradu spunea...

"Un fleac. M-au ciuruit!"

In seara de 25 noiembrie, la postul tv al mogulului Vantu, "facut scapat" de nenumarate ori de justitia romana (nu cea legata la ochi, ci aceea cu salarii si pensii nesimtite si alte "foloase necuvenite"), Dinu Patriciu nu doar spunea ca e suparat "ireconciliabil" pe Basescu pentru ca ar fi "lovit cu pumnul un copil". Nu. Patriciu chiar ameninta ca are proba, ca are dovada acestui fapt. Ca era adevarata sau trucata conteaza mai putin. Si acum si in momentul in care a lansat acuzatia. A fost clar pentru toti ca Patriciu nu vorbeste doar din amintiri, ci chiar are o proba si chiar o va face publica. Pentru toti (cred, pentru mine sigur) a fost clar acest lucru, doar pentru consilierii lui Basescu - NU. Daca acesti consilieri ar fi platiti doar cu o indemnizatie de handicapat de gradul II sau, cum se spune mai nou, "persoana cu dizabilitati, handicap de grad accentuat" - adica 230 de lei - si tot ar fi de neiertat gafa monumentala de a nu-l pregati pe Basescu.
Dupa nici 12 ore, "proba" a si aparut. Sigur ca Patriciu (care o avea pregatita de acum cinci ani, dar n-a aratat-o pentru ca avea nevoie de Basescu) n-a vrut sa riste nepublicarea si i-a dat drumul direct pe Internet. La 24 de ore dupa lansarea acuzatiei / amenintarii, clipul era deja la toate televiziunile. Cam orice roman - NU membru al vreunui partid, NU simpatizant politic, NU consilier prezidential sau doar de campanie electorala - stie ca Dinu Patriciu este cea mai mare si mai tare cutra politica si, mai ales, economica. Pentru consilierii lui Basescu - la fel ar fi fost pentru ai oricarui candidat - este impardonabil sa nu stie aceste lucruri. Si este de neiertat sa nu-si previna si sa nu-si pregateasca seful.
Reactia pe care o asteptam de la actualul presedinte era cea pe care as fi avut-o si eu: "Nu am lovit in viata mea un copil! E doar o facatura a lui Patriciu!" Asta as fi spus-o pe un ton chiar vehement. Basescu, uimit, uluit si ganditor, nepregatit de consilierii personali - cred ca platiti cu bani frumosi, nu cu 230 de lei lunar - a avut o reactie oarecum de bun simt. Dar prin asta a lasat cumva deschisa posibilitatea ca, totusi, sa o fi facut, sa fi lovit serios un copil. Las' ca era o facatura sau ca, poate, chiar a intins mana spre acel copil - sa fi vrut sa-l prinda cu degetele de nas (?), sa fi facut un gest cu mana de "Fugi, bai, de-aici" (?) spre copilul care nici nu a schitat ca ar vrea sa se apere, ba chiar radea. In plina campanie electorala, acum cinci ani si ceva, pe scena in lumina reflectoarelor, in fata atator alegatori si camere de filmat, chiar usor vesel si venit cu gesturi de ajutor spre o femeie sarmana, nu doar pe Basescu, dar nici pe Vadim si nici pe Hunor (poate nici pe Becali) nu i-as fi vazut sa faca asa gest, sa aiba tendinta de a lovi (cu rautate si ura, cum s-a lasat a intelege) pe cineva, necum pe un copil.
Acum nu mai conteaza. Cred. Siguri vom fi abia pe 6 - 7 decembrie.
Daca pe Patriciu il stim in stare de orice, de orice rau, adica, pe consilierii lui Basescu nu stiu cine-i poate intelege. Daca dupa 6 decembrie Basescu nu va mai fi presedinte, va putea spune, referitor la consilierii sai, desigur:
"Un fleac. M-au ciuruit!"

gradu