vineri, 16 decembrie 2016

Tăriceanu la pușcărie

       Și Iohannis, și Tăriceanu, au recunoscut că au avut o întâlnire informală. Nu spune însă niciunul ce au discutat. Dulapul sas de la Cotroceni poate părea mut, dar Călin, ba! Ei, sigur au vorbit despre întoarcerea rezultatelor alegerilor. În sensul că „a câștigat PSD alegerile, dar nu se pune, tu faci coaliție cu noi, cei de dreapta, și te punem noi ceva pe la PNL, eventual șef la loc!” Se pare că Tăriceanu îl preferă pe Dragnea, pentru cele câteva portofolii de miniștri plus postul lui de omul 2 în stat, adică președinte de Senat. Proastă alegere pentru unul ca el, care are trădarea în sânge (v. spargerea consecventă a PNL-ului din 90 încoace).
       Fac pariu aici că-n șase luni, Tăriceanu va fi un penal adevărat, iar ALDE va fi o scurtă istorie. Să ne amintim de generalul Gabriel Oprea, care n-a vrut să trântească guvernul Ponta la moțiune. La prima ocazie, a fost debarcat, pus sub urmărire penală, declarat plagiator, iar partidul lui UNPR desființat ca un srl de cartier.
        Asta-l paște pe Tăriceanu, chiar dacă e de lăudat că măcar acum nu-și trădează aliații.

        P.S. Interesant e că Sasone nu l-a invitat la Ziua Națională de la 1 Decembrie pe Tăriceanu, pentru că era penal, dar l-a invitat la Cotroceni la o întâlnire...informală să schimbe votul românilor. Atunci nu mai era penal.

Niciun comentariu: