miercuri, 27 aprilie 2016

Sunt analist politic fără voie

         În 19 aprilie, la prima demisie din guvernul tehnocrat/handicapat scriam, printre altele:
„La mijloc de mandat, nerealizările se marchează cu demisii. Săptămâna trecută a demisionat Ana Costea, ministrul Muncii, după prima epuizantă discuție de câteva ore cu liderii sindicali. Călătorie sprâncenată!
       Cine urmează săptămâna aceasta? Eu am două propuneri. Una ar fi Vlad Alexandrescu de la Cultură, cel de profesie nepot. Cel cu săptămâna și scandalul. Cel care vrea să-i învețe pe scriitori cum să facă revistele literare, care vrea taxă pe lectură, care întreține un scandal la Operă... Sau poate că mai poate aștepta o săptămână, un scandal în plus nu mai contează..”
     Îmi pare rău că am ajuns să mă autocitez, dar asta e. Alaltăieri, după demisia nouă a ministresei de la Fonduri Europene, iar l-am propus pe nepotul ăsta de profesie Vlad Alexandrescu, dar iar mă așteptam să mai dureze până-n săptămâna luminată. S-a demis mult mai repede. Eu îl credeam doar incompetent și arogant. Dar, e și prost.
      Poate că ar trebui să mă dau mare analist politic, că uite drăgăliță doamne, ce clarvăzător am fost eu. Nu mă dau deloc. Și prostul satului înțelegea că domnul ăsta de rahat e doar un nepot pârât și atât. N-avea cum rezista. Călătorie sprâncenată.
      Preconizam o demisie pe săptămână. Săptămâna asta guvernul tehnocrat/handicapat și-a depășit incompetența: a înregistrat două demisii. Încă o dată, pentru Săptămâna luminată, o propun pe umflata aia de la Finanțe, nici nu am reținut cum se numește...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Domnu Doman, faceți, rapid, o rectificare: ministrul muncii a demisionat pentru că nu a vrut să aplice indicațiile aducătoare de haos. Ceea ce e cu totul altceva decât incompentența ! Ar fi extraordinar ca toți cei din guvern să facă această demonstrație de bună credință !

Popa spunea...


Trist e ca tot buruieni cresc in locul lor

IOSIF spunea...



29 aprilie 2016
10:32

Gata cu joaca! Iohannis se transformă în preşedinte- jucător
http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/165975