joi, 12 martie 2015

Marea Șantajeală

        Cine-și închipuie că țara a scăpat de Traian cel mare și viteaz este un naiv fără pereche. Omul este cea mai mare pacoste pe capul românilor din ultimii 25 de ani. Ieșit moț de rahat dintr-o clasă politică formată din oameni fie slabi de minte, fie șantajabili, fie ocupați 24 de ore pe zi cu jaful național, TB i-a încălecat și-a zburdat printre ei precum schiorii de mare slalom.

       Acum, omul e pensionat, are probleme cu justiția cât pentru zece vieți, dar nu se dă prins.  Ca un Rambo de gherilă urbană, are toate simțurile ascuțite și cum se apropie lațul, cum scuipă, răcnește, trage din orice poziție, scoate filmulețe cu care îi pune la punct pe mai marii zilei din administrație și din justiție. Cum poate fi citit filmulețul cu punerea la punct a Laurei Codruta Kovesi, dacă nu ca o atenționare de genul va atingeți de mine, scot filmulețe cu miile și praf vă fac pe toți, lansez pe surse chiar și uinformații clasificate. Nu e bine, domnule chestor, nu e bine doamna procuror șef! pare a le spune, neuitând să le amintească faptul că el i-a pus în funcție cu stiloul lui cu peniță de aur. Marele șantaj a început.

      Cum pâine ioc!, românii se uită la tv ca la circ de dimineața până seara, doar-doar lațul se va strânge în jurul Nașului de 10 ani din Dealul Cotrocenilor. Va mai curge multă apă pe Dâmbovița, se vor vărsa sute de Olturi în Dunăre, și omul nu se va preda cu una, cu două. Ați văzut cum l-a plimbat o lună și o săptămână pe Iohannis până i-a dat voie să intre în Palat? Vedeți cum au mai trecut trei luni și nu-i eliberează reședința? Omul e tare. E o pacoste de care nu scăpăm prea curând.

       

3 comentarii:

Iosif spunea...



Ştiri de pe frontul DNA :

- Poliţistul Cristian Cioacă a făcut o solicitare de transfer la Penitenciarul Rahova, după ce, săptămâna trecută, a fost încarcerat Dan Diaconescu. Cioacă a declarat că doreşte să îl ajute pe Diaconescu de fiecare dată când îi alunecă săpunul în duş, în contul tuturor emisiunilor în care a fost acuzat de uciderea Elodiei.

Sursa : http://www.ziarulancheta.ro/

nn :
Cred ca sunteti de acord '
ca Cioaca ar trebui sa se pastreze
in acest sens
pentru cand va fi incarcerat Basescu

Tudor Cicu spunea...

„Are o troahnă!” i-ar fi spus nu numai fiul Militrisei (din „Săptămâna nebunilor” a lui Eugen Barbu). Nu-l auziți când iese, pe sticlă, hăhăind la procurori: „Mă nemâncaților, să vă dau un galbin de pomană, ori v-ați ajuns!... Acum să vă văd târâturilor! Coate goale ce sunteți”… Dar când rostea asta, ar fi gustat o baklava, ar fi strâns între craci o țigancă blondină, orice, înainte de moarte, pentru că zice cronicarul „moartea venise, era undeva aproape, sau se înșela el?” (p 331). Adică… mai scrie cronicarul, erau doar ultimele lui zvârcoliri prin care mai avea „să trăiască cu spaimă ucigașă de Trimis, care tot nu sosise, șI căruia avea să-I scape, pentru că avea să moară, murea, murise…” (sfârșit).

Augustin spunea...

Păi, şi la marinar de ultime zvârcoliri este vorba, dar să vedem cât va mai dura, asta e întrebarea. În noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989, ascultam Europa Liberă cu socrul meu şi ne întrebam cât va mai dura regimul. Si socrul meu, la tinerete de extrema dreapta, stiti ce vreau să spun, rebel 25 de ani, îmi zicea: "E prea tare Ceauşescu, va mai rezista vreo lună..." N-a mai rezistat. Aşa cred şi eu acum, că marinarul e tare, dar sper să mă înşel şi eu ca socrul meu....