miercuri, 14 ianuarie 2015

Politicienii, fără finalizare

        Lumea se incită, se excită mai ales, e invadată de hormoni ori de câte ori presa ţine prima pagină cu scandalurile politico-sexuale. E inutil. Mai ales când lumea ţine să vadă urmările: demisii, demiteri, oprobriu public pe o mie de ani etc. Aş! C'eşti copil! Nu se întâmplă nimic. Dintr-un singur motiv: politicienii nu finalizează, toate actele lor politico-administrativo-sexuale sunt fără finalizare. Şi-atunci ce mai chichirez gâlceava?! vorba lui Anton Pann.

         Ei încep legi şi le lasă în coadă de peşte să-şi rupă funcţionarul pixu-n ele aplicându-le, încep poduri şi autostrăzi care se vor termina (hm!) peste 177 de generaţii, încep alianţe între partide care se termină repede cu primele trădări de partid şi de stat... Proiecte înţepenite în coadă de peşte. De ce-ar sta mai bine la proiectele sexuale. Le încep în cadrul uşii din Biroul Oval (v. Bill Clinton), se excită, freamătă, duduie, rag ca leii şi boncăluie ca cerbii, dar nu finalizează nimic-nimic. Sau le încep şi mai jalnic, pe facebook, într-un întuneric virtual perfect, dar nici gând de finalizare...

        Lumea să fie liniştită din partea scandalurilor sexuale: politicienii sunt nişte obsedaţi papă-lapte: nu finalizează nimic!

Un comentariu:

Draga Prietene spunea...





Postarea ta e atat de complicata;
e ceva care depaseste si problematica matematicilor speciale
la care te gandesti
ca ar putea naste niste raspunsuri
la imaginea postata de tine.


Nici calculul variational,
nici ecuatii cu derivate speciale,
nici functiile armonice,
nici ecuatiile de tip hiperbolic si parabolic
nici teoria probabilitatilor

Nimic.

Care ar pute fi perspectiva data de tine cititorului ?

Acolo sunt date diverse intentii;

E clar ca
Finalizarea actului sexual presupune interactiunea dintre pula si pizda .

Din usurinta cu care politicianul se exprima " hai sa te fut repede"
decurge perceptia estetica a frumosului dar se poate evidentia si latura practica in intrebarile cu scop cognitiv ale unui nobilman ce e : daca labiile mari sunt echipate cu climatronic , etc. ( vezi Bibliografie Ziarul Ancheta).

Polarizarea lumii duce la realizarea unui proces preferential prin asimetria creata , asa au aparut premizele ca spermatozoizii sa ajunga intr-un cur in loc sa se pupe cu ovulul.

Lasatul in coada de peste este un concept pedagogic adoptat la nivel national.

Astfel ,
"eu am vrut sa fut dar nu s-a putut"

De aici rezultă că finalizarea
se naste din diferenţa dintre cele aratate
şi cele ascunse,
dintre cele enuntate
si cele intentionate .