joi, 4 decembrie 2014

UDMR face parte din România, Ținutul Secuiesc - nu!

      Ieri s-au dezbătut în Parlament două ridicări de imunitate, pentru Cătălin Teodorescu, argeșeanul nostru de la PDL prins cu mâna până la cot în afacerea Alina Bica, teren supraevaluat, pagubă de 60 de milioane de euro etc. Deputații au votat împotriva ridicării imunității; c-așa-i în tenis!
     În schimb, aceiași deputați au votat pentru ridicarea imunității lui Marko Attila. Așa, pentru echilibru: unul nu și altul da!

    Colegii deputatului de la UDMR au sărit ca arși, că e vorba de discriminare pe baze etnice etc. Adică, corupții români sunt mai breji decât corupții maghiari? Zic zău că nu! Fură toți fără nici o deosebire de sex, rasă, naționalitate etc. O discriminare cred că există totuși, pe criterii partinice. Cătălin Teodorescu este din tabăra noului președinte, săptămâna trecută am aflat că tocmai era în fruntea celor care deja împărțeau posturi în Argeș! Nu e normal să n-ajungă în arest! Omul are treabă, chestiuni urgente de partid și de stat!

      Dar, pe udemeriști nu-i înțeleg. Ce le pasă lor de Parlamentul României? De ziua națională a României i-am văzut mărșăluind prin Sfântu Gheorghe cu niște bannere și pancarte cât Magazinul Unirea pe care scria clar, în românește: ȚINUTUL SECUIESC NU E ROMÂNIA! Păi, dacă Ținutul ăsta din Harghita și Covasna nu e în România, iar dl. Marko Attila e secui, rezultă că Domnia Sa nu e român și atunci ce-i pasă de hotărârile Parlamentului României? Păi, nu!?

Un comentariu:

Anonim spunea...

De n-ar fi o situatie plina de tragism, corcolita , cu spor, de toti prezidentiabilii plus politicaniile, mai ca ti-ar veni sa razi din ce neam prost ne tragem !