duminică, 23 noiembrie 2014

Când doamnele devin ţaţe

       Văd scena cu doamna procuroare şefă de la DIICOT Alina Bica sărind ca o tigroaică la un cameraman care o filma la ieşirea de la DNA. După ce, acum o lună răspundea cu un tupeu fantastic unor alţi jurnalişti după fotografiile de la Paris în compania Elenei Udrea. Adică, să stai la Paris la hotel de lux şi să vorbeşti şi să te comporţi ca zarzavacioica din Obor!... Ceva nu se pupă! Parvenitismul iese prin hainele de firmă.

     Acum, Elena Udrea, panicată de arestarea procuroarei şefe, prietena ei de escapade la Paris, postează pe facebook bâlbâite scuze, că ea nu ştie nimic de afacerile Alinei Bica, cum nu ştie de afacerile fostului ei soţ, Dorin Cocoş. Sigur, a rămas din partaj cu vreo zece milioane de euro, dar nu are habar de unde provine suma asta colosală. Ea a practicat pur şi simplu o meserie extrem de lucrativă, meseria de soţie, s-a pricopsit cu milioane de euro şi să cam fie lăsată în pace, că usturoi n-a mâncat, gura nu-i miroase!
     Dar, de ce se scuză ea în faţa noastră?! Să aştepte, să explice la DNA, DNA care poate o să-i reîntregească familia în arest! Că, uneori, obrazul subţire, cu puşcăreală se ţine!

Niciun comentariu: