duminică, 2 decembrie 2012

1 decembrie, ziua marinarilor beţivi şi ticăloşi

Îmi pare rău, dar 1 decembrie nu-mi mai spune nimic. Nu e zi naţională pentru mine pentru că România asta nu e şi a mea. E doar România politicienilor corupţi până-n măduvă, dar mai ales este România marinarului Traian Băsescu, un golan ordinar, un ticălos şi un otrăvit care a dus cel mai jos funcţia de preşedinte a unui stat european. Adică, el merge la parada zilei marii uniri şi nu-şi salută predecesorii şi nici pe premier, preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, care nu sunt nici ei nişte îngeri, dar măcar ăştia sunt aleşi legitim... Se aşează ostentativ lângă trădătoarea poporului român, lângă Aspazia la fel de otrăvită ca el, care s-a căcat pe propria-i conştiinţă şi l-a trimis ca pe-o râmă înapoi la Cotroceni în dispreţul a milioane multe de români.
Apoi, marinarul se filmează în faţa Palatului Cotroceni îndemnându-ne să fim uniţi că altfel nu scăpăm de criză. Care unire? Cea pe care a arătat-o el întregii ţări unindu-se în cuget şi ticăloşie cu Aspazia? Şi cu cine să mă unesc eu pentru a scăpa de criza economică? Cu tutele lui de acasă care au apartamente de un milion de euro? Aud? Nu zicea Traian Băsescu în decembrie 2009 că România e ocolită de criză, iar peste cinci luni ne-a tăiat mizerele salarii de 150-200 de euro? De criză scăpăm dacă scăpăm de hoţii de flotă şi de case de protocol, de preşedinţii făcând publicitate exploatatorilor de aur şi uzinei Dacia, de cei care promit pentru a-şi scăpa pielea de la saramură că acordă secuilor autonomie etc.

Cum şi astăzi am primit cereri de prietenie pe Facebook, reiau post-scriptum-ul din postarea precedentă, precizând că nu am cont pe Facebook şi nici nu-mi voi face vreodată.

4 comentarii:

ioan vistea spunea...

Si totusi, in sufletele, in constiintele schilodite, in aerul tarii otravite de suflarea de sconcs a acestul individ, vreau sa cred ca incepe sa se intrevada inceputul sfarsitului nefastei Epoci Basescu.Suntem in decembrie, luna cand, la romani, orele astrale pedepsesc, pe nasalie ori, pentru inceput, doar cu un lung huiduit, ticalosii! Doamne-ajuta!

Augustin spunea...

A început să culeagă furtună în urma semănării de 20 de ani a vântului. Foarte bine a procedat Ghişe că i-a stricat sindrofia, după cum bine au făcut oamenii că l-au huiduit la paradă. Să aibă parte de linişte exact atât câtă le-a oferit el românilor!

Tudor Cicu spunea...

Marinarul zburător
(parodie după Ion Minulescu)

Motto:
„Sunt matelotul blestemat
Un lup-de-mare derbedeu,
Beţiv
Suspect şi mincinos...”
(Olandezul zburător – de I. Minulescu)

În portul unde-am ancorat
Cu nici o flotă la activ
Scuipat de ploi
Bătut de vânt...
Mă simt (puhav, plin de venin)
Ca Paşa-din-Vidin
Cu cracii-ntinşi pe un butoi
De wiski sau de vin.

Sunt marinarul zburător
Prin portul liber, blondelor
Dar cum prin pivniţei ecou
Ursita care mi-a fost naş
Ca Stolo-ntins pe-al meu făraş
Mă veţi vota ca pe-un erou
Ca spaima celor care nu mă vor!

Decembrie mă va găsi
Hai-hui prin mările de-o zi
Lăsând în fiecare port
Câte un mUS La prova mort
Şi-acelaşi veşnic hăhăit
Că circ, v-am dat angro!
Măcar cu-atât să fiu slăvit:

„- Beţi, căci căpitanu-i mort
Şi vă duce dracu-n port
Io-ho-ho!”

Augustin spunea...

Un singur cuvânt: Excelent!