joi, 1 noiembrie 2012

Haiduc la 2012: ia de la popor şi dă la bogat

Ce-mi place mie pragmatismul în politică! Când a preluat Gigi Becali PNG, ziarişti haini au încercat să-l descoase pe lider în legătură cu ideologia, cu doctrina, cu statutul partidului. Voiau să-l prindă pe Jiji cu mâţa-n sac. Nicio nădejde. Miliardarul le-a zis-o de la obraz: pe el să nu-l încurce cu asemenea aiureli; el şi-a cumpărat partid şi cu asta basta! Şi-a cumpărat partid, dar la europarlamentare a candidat pe lista PRM şi aşa a ajuns unde voia. Acum, preşedintele PNG candidează pe listele PNL! Şi-a cumpărat omul loc eligibil pentru Parlament!

Un alt ziarist hain de la "Gândul" a forţat o uşă deschisă. S-a dat drept om de afaceri dornic de a ajunge sanator PPDD şi a aflat că-l costă 50 000 de euro; cash, nu prin virament. Hm! Păi, asta e o dezvăluire pe care-o ştia şi prostul satului de oligofreni. Partid al poporului, dar şi acolo se plăteşte gras, sau poate mai ales acolo.
Un lucru bun tot a făcut Popescu de "Gândul". Poate că a mai trezit la realitate câţiva ameţiţi care-şi mai închipuiau că Dan Diaconescu de Caracal e un haiduc care ia de la bogaţi şi dă la popor. Nu, nu, de trei ori nu. El ia fără milă de la popor şi dă la bogat, adică îşi dă lui.

Niciun comentariu: