luni, 13 august 2012

Vîşinski de peste Ocean

În sfârşit, au venit americanii! Din 1947 tot sunt aşteptaţi. Bunicii noştri pot dormi liniştiţi în cimitirele lor năpădite de bălării. Licuriciul cel mare şi-a trimis comisarul să implementeze democraţia pe malurile Dâmboviţei. Un Vîşinski de la 2012.

Philip Gordon a declarat, mai curând a trasat temă: "Principalele îngrijorări ale Departamentului de Stat al SUA sunt determinate de suspiciunea că la referendum au avut loc fraude..." S-o luăm ca pe o hotărâre peste toate hotărârile Curţii Constituţionale. La 6 decembrie 2009 n-a avut suspiciuni? Să ne amintim! La ora 21,00, Geoană era câştigătorul scrutinului, Mihaela, dragostea mea, bla-bla-bla!... Marinarul s-a retras cu Videanu şi ai lui în sediul de campanie şi a mai ieşit la 2,00 spre dimineaţă cu celebra sentinţă luată de pe blogul acesta: "Un fleac, i-am ciuruit!" I-a ciuruit între orele 21,00 şi 2,00. Atunci n-au fost fraude! Pentru că marinarul îşi alesese deja Licuriciul cel mare pentru sexul care-i place.

6 comentarii:

Iosif spunea...


as vrea sa traiesc si eu acea clipa cand
spermatozoizii licuriciului vor striga de trei ori tradare , caci au nimerit intr-un cur.

ioan viştea spunea...

Augustin te pricepi al naibii de bine sa torni sare pe rana, dar eu unul nu mai suport. Imi vine sa ies cu rana asta vie si sangeranda pe strazi, sa strig si sa urlu ca ultima solutie impotriva ticalosiei. Declar , pentru toti anonimii, ca astept un semnal, o scanteie.

Anonim spunea...

Maistre Mitică

Pe 21 ia frînghia şi săpunu' şi direcţia salcîmu' ! Doar ai promis, şi aşa trăieşti de 17 zile în ilegalitate ! Sau în contumancie, că nu se ştie !

Domnu' Viştea, sunteţi rudă cu miliţianu Viştea ? Ăsta era originar din Ploieşti, să trăişti, şi a fost 5 ani miliţian în Dobrogostea. De drag ce-i era regimul mai trăgea la măsea şi cînta articolele din Scînteia. Na, că tot aştepţi tălică o... scînteie !
Trăiască lupta pentru pace !

Augustin spunea...

Draga S., esti un mare mizerabil. N-ai vrea tu să mă spânzuri, că eu n-am s-o fac pentru un marinar veneric care călăreşte ţara cum vrea?
În legătură cu Ioan Viştea, îţi răspund eu, nu ţie, de fapt, ci eventualilor cititori ai blogului, că tu se pare că ştii. Nu mai bate câmpii cu miliţienii care te-au oropsit pe tine. Ioan Viştea este un pseudonim, pe scriitor îl cheamă pe buletin Sorin Ionescu.
Ce viteaz eşti tu sub acoperirea anonimatului! Vai de capul tău de paranoic! Îţi recomand Vedea! E mai aproape.

Augustin spunea...

Şi încă ceva, am uitat... Tu din ce trib faci parte? Eşti cumva creştin? Nu ştiam că există creştini care-şi trimit semenii la spânzurătoare în zi de mare sărbătoare...
Domnul să te aibă în pază!

V.I. Leana spunea...

Intr-adevar, traiasca lupta pentru pace/ intre mai multe anonime dobitoace!!!