marți, 17 iulie 2012

Republica din vestul sălbatic

Romînia de astăzi? Hm! Un orăşel din vestul sălbatic. O bandă de băieţi răi terorizează aşezarea. Banca, hotelul, barul non stop, casele oamenilor sunt luate în cătare şi se trage cu pistoalele, se sperie copiii, se violează femeile, se jefuiesc prăvăliile. Vine o altă bandă de băieţi răi, chipurile să salveze ce se mai poate salva. Se luptă pe viaţă şi pe moarte băieţii răi cu băieţii răi. În acest timp, la marginea oraşului, la 500 de metri de ultimele case, alţi băieţi stau pe iarbă, fumează, beau whiskey şi-şi lustruiesc pistoalele. Aşteaptă ca băieţii răi din oraş să se lichideze unii pe alţii pentru a intra ei în orăşel şi a culege roadele. Cică ăştia sunt cei mai răi şi sunt conduşi de unul Dan Diaconescu-OTV.

După ce urmăresc ce urmăresc luptele astea, sastisit, îmi pun un ţoi de ţuică şi ies în livada din fundul grădinii. Mă plimb ca vodă prin lobodă. Am plantat cu mâna mea în ultimii trei ani 45 de pomişori. Unii au dat deja anul acesta câteva cireşe, alţii câteva vişine. Observ că un prun s-a uscat de caniculă. Îl voi înlocui la primăvară. Mai văd că iarba a crescut. Iau motocoasa şi fac prăpăd, inhalând amestecul de arome: iarbă, urzici, mentă, brusturi. Înţeleg pistolarii de mai sus liniştea dintr-o livadă tânără şi verde, abia intrată pe rod? Mă îndoiesc!

15 comentarii:

Popa spunea...

salut

ai scapat-o p-aia cu : "o banda de popi cu pistoale la brau ... "

PATRIARHIA ROMÂNĂ, profit MAI MARE decât MCDONALD'S


http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/patriarhia-romana-profit-mai-mare-decat-mcdonalds-romania-169214.html

Augustin spunea...

Ăştia erau mascaţi printre pistolarii veritabili. Erau sub acoperire.

VOT OBLIGATORIU spunea...

LA VOT OBLIGATORIU - ASTA MI-AR PLACE SA VAD MAINE IN PARLAMENT

Ratacitul spunea...

Avea dreptate Ţuţea : "...am făcut 13 ani de pușcărie pentru o nație de idioți ", şi se confirmă zi de zi cât de idioți suntem în ori ce sens şi în orice direcție

Anonim spunea...

+ strategii CoLONEL Christoiu si Colonel Turcescu
sau mancatorii da cacat din partea presei

Augustin spunea...

* Da, eu aş vrea vot obligatoriu. Am mai scris cu vreun an în urmă aici. Se practică şi în alte ţări, democratice. A fost instituit pe anumite perioade, de opt sau 12 ani.Măcar ştim o treabă. Nu merge la vot doar un segment interesat într-un moment sau altul.

* În legătură cu coloneii Cristoiu şi Turcescu. Cred că aceşti ofiţeri superiori, mândrie a Armatei Române,cred că ei voiau să-i scrie teza de doctorat în strategie militară a blondei Elena Udrea!...

ecrire et delire spunea...

cred că întocmai la iarba din fundul grădinii se gândea mezina Preşedintelui când vroia să propună Înaltei Porţi legalizarea drogurilor uşoare. după care a veni tac-su cu motocoasa şi a ras toate pensiile şi salariile întâlnite în cale, având oarece neastâmpăr printre cetăţeni.
dacă mă duc la vot, ce ştiţi, îmi dă şi mie un pistol, că eu cu ştampila nu pot ptr ca să mai exprim pe înţeles? glontele, o dată ajuns la destinaţie, nu mai poate fi contestat! sau pare-se că nici de asta nu mai putem fi siguri în zilele noastre?
iar mă simt năpădit de turmentări din cele cetăţeneşti!

Iosif spunea...

mezina presedintelui se gandea la pula si la pizda. la iarba se gandeste asa ca la mancarea necesara supra-stimularii clitorisul asa cum bautura ii amplifica paranoia lu' basescu.

DRACII IN SUTANA spunea...

DRACII IN SUTANA !

ioan viştea spunea...

DAD, ferice de tine apropitar de gradina tanara si inmiresmata care te ajuta sa evadezi din realitatea de dincolo de ea.Cine ar cunoaste mirosul de faneata proaspat cosita probabil ca nu i-ar mai trebui alte ierburi. PS.1. Viziunea ta cu bandele de baieti rai care se impusca spre a da castig de cauza bandei lui Dandy Dan ar putea fi o buna punere in pagina a zicalei "cand doi se cearta..." Insa parerea mea este ca fripturistii de pe pajiste se vor impusca, se vor lichida intre ei chiar mai devreme ca bandele rivale sa transeze lupta. In Dambovita, de pilda, au si inceput sa cada pe capete secerati de la "centru" 2. Si eu cred ca votul obligatoriu ar rezolva comoditatile, lasitatile si indiferenta unei bune parti a electoratului, dar 3. citind raspunsul lui "da-te in delirul meu" imi dau seama ca solutia cu pistolul sau glontul ar fi intr-adevar cea mai economica, definitiva si salvatoare.Am economisi timp, multi nervi consumati si multi bani. Problema este ca in tara asta se pare ca au disparut pana si lunetistii, ori au adormit cu capul pe patul armei. Au mai ramas cei din literatura dar si din aceia multi s-au resemnat sa traga in ciori!

Sursa, autor: Antena 3 spunea...

Sursa, autor: Antena 3

http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/32062

Procurorul general al României se află pe lista coloneilor lui Gabriel Oprea. Laura Codruţa Kovesi are grad de colonel în armata română, deşi nu a făcut vreo zi de armată.

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu a declarat, pentru Gândul, că procurorul general a fost numit printr-un ordin din 2010, semnat de fostul ministru Gabriel Oprea.

Contactată de jurnaliştii de la Gândul, Laura Codruţa Kovesi a declarat că nu are cunoştinţă de vreun grad militar pe care l-ar fi primit şi nici de vreun fel de avansare militară.

Popa spunea...

Mreita sa cititi pe acest blog :

Coruptia din anticoruptie, de Gheorghiu Dumitru

http://wikileaksdemures.blogspot.ro/

Augustin spunea...

Asta e cea mai simpatică chestie, cu coloneii Robert Turcescu şi Laura Codruţa Kovesi care nu stiu că sunt colonei. Hm! Trebuie să verific şi eu. Ştiu că pe livretul meu scrie soldat, dar trebuie să verific, s-ar putea să fiu colonel sau, ferească Dumnezeu, general! Dar, sa treacă vara asta caniculară...

Gogu spunea...

colonel nu cred ca te-au facut.
trebe sa stai treaz si sa mananci mult cacat pentru asta ; zi si noapte fara intrerupere.

Asa cum te stiu in ultima vreme tu mai dormi si ziua.

Augustin spunea...

O, să nu dorm după-amiază!? Mai bine soldat decât comunist!