miercuri, 4 iulie 2012

Lovitură de stat contra genocid

Vai, vai, vai! Cică, ţipă pedeliştii ca din gură de şarpe, s-a dus democraţia din ţărişoara noastră. Au picat Vasile Blaga şi frumuşica Roberta Anastase (cea cât tancul sovietic) şi gata!, lovitură de stat. Moartea democraţiei! Păi, dacă asta este lovitură de stat, guvernarea Băsescu-Boc, guvernare de tip Ciomu, a fost genocid. Asta-i politică şi astea-s idei de guvernare, să tai salarii de 200 de euro fără milă? Nu-i ăsta genocid? Ba bine că nu. Dacă tot am de ales, dintre genocid şi lovitură de stat prefer pe aceasta din urmă.
Şi apropo de alegeri. N-am mai fost la urne din 2000, dar acum voi merge cu interes. Ce zicea Băsescu acum câţiva ani? Întoarcerea la popor? Ei bine, acum e momentul. Să se întoarcă la popor, să vadă cine-l mai iubeşte în afară de Boc şi Udrea.
În afârşit, sper să nu mor înainte de a ajunge marinarul în celulă cu Năstase, iar acesta să-l întâmpine cu versurile populare: "Măi Traiane, nici nu ştii/Cât de mult am vrut să vii!"

6 comentarii:

Stefana spunea...

Nastase nu o sa-l intampine, pentru ca va fi prim-ministru in momentul acela :D.

Popa130 spunea...

Sa fim mandrii de eroismul conducatorilor poporului Roman !

Ei s-au luptat ieri LA BAIONETA .

Asta e o dovada ca mai sunt bogatii destule in tara asta.

ioan viştea spunea...

Excelent text. Si eu, de vreo 7 ani, astept clipa cand băşitul va iesi pe poarta Cotrocenilor intr-un cor al robilor, urias sper, de huiduieli si fluieraturi. Doamne-ajuta!

Popa130 spunea...

Filmul Suspendarea lui Basescu la fel ca taierea porcului de Craciun

Coalitia convoaca echipa, pregateste procedura de suspendare a lui Basescu.Avizul CCJ este consultativ/ Gospodarul proprietar de porc aranjeaza cu cativa sateni taierea porcului din ograda .Parerea nevestei nu conteaza.

Pe la ora 10:00, La parlament se aduna senatorii si deputatii. Se bea apa minerala, se verifica notitele , discursurile, se ajusteaza cravatele / Pe la ora 7:00, La casa gospodarului proprietar de porc se aduna satenii . Se bea tuica fiarta, se ascut cutitele , se verifica funia de legat, si cele trebuincioase pentru parlit.

Sedinta este condusa de presedintele camerei deputatilor. / Imobilizarea , taierea si parlitul porcului este condusa de cel mai brav din echipa.

Senatorul psd citeste in plen propunerea de suspendare. /Gospodarul proprietar le vorbeste satenilor despre decizia de taiere a porcului .

Se expun motivele :
Basescu A anulat regimul democratic si a incalcat constitutia , a manipulat, a dus poporul in pragul saraciei, a facut abuz de putere./ Porcul A rupt gardul de la cocina si a prapadit gradina vecinului, a guitzat fara motiv, mananca sa de mult ca abia mai pot sa-i asigur hrana, ma lovea cu ratul si rasturna tuciul cu laturi.

Se conchide :
Coalitia : Basescu trebuie schimbat, ajunge cat a furat,nimic bun nici pana acum nici de acum incolo./ Gospodarul : Ajunge cat a mancat, porcul nu se mai ingrasa in ajun, mi-a facut zile negre.

Se trece la fapte :
In parlament incep sa vorbeasca toti odata. Vorbeste si Basescu aflat in dificultate, se injura si se ameninta. / La cocina porcului toti isi dau cu parerea cum sa-l tina, cum sa-l lege, porcul incoltit se sperie, guice si el.

Şansa si neşansă :
Basescu are o sansa de scapare in parlament. Mai are si a doua sansa la referendum. Ranit dar ar putea scapa, daca nu lupta va fi parlit cu siguranta. / Sansa porcului de scapare e minima; dar are o sansa : sa se scoale cu toti magadaii in spinare, sa rupa funia si gardul si sa se duca dracu.Daca se opreste va fi parlit cu siguranta.

Augustin spunea...

Eu sper să fie pârlit, să nu apuce să se urce în copac, că Năstase nu-i pe-acolo să tragă cu puşca, lasă nu mai are puşcă...

ioan viştea spunea...

Ei, da, porcul mai grohaie olecuta dar cred ca intelege si el, pe ultimul drum, ca si-a cautat cu lumanarea parlirea!!