marți, 26 iunie 2012

Stimate îmbuibate, sictir!

Consiliul Superior al Magistraturii trage de urechi într-un comunicat pe Avocatul Poporului, pe avocaţii lui Năstase, dar şi pe jurnalişti, pe "formatorii de opinie ce au generat atitudini de sfidare şi decredibilizare a justiţiei!" Ca să vezi! Justiţia, fecioara asta neprihănită a neamului românesc, e pângărită de jurnalişti şi de avocaţi! Ea nu e decredibilizată de magistraţii şpăgari de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de şpăgarii inclusiv şefi de secţie la cea mai înaltă instanţă, nu, dragă doamne, ci de oricine altcineva. După 22 de ani de supt la ţâţa dolofană a corupţiei şi la ţâţa la fel de dolofană a bugetului, îmbuibatele judecătoare peltice au găsit vinovaţi pe alţii pentru imaginea lor de capre râioase. Stimate doamne îmbuibate, sictir!

6 comentarii:

Anonim spunea...

ţâţa dolofană era la inceput.
Acum este un uger cu mii de sfarcuri.
Un uger mare , mai mare in fiecare an , iar pentru putere fiecare ţâţa e plina; da pe dinafara.

ţâţa pentru popor e aproape seaca.
Deh, e criza si banii de la UE N-AU VENIT. Poporul trebuie sa mai aduca cevga lapte de acasa.

ziare.ro spunea...

Într-un interviu pentru ROMÂNIA LIBERĂ, directorul Penitenciarului Rahova a explicat cum se aleg colegii de celulă: „Urmărim ca atunci când îi punem în celulă cu alţi colegi, ei să fie compatibili şi din punct de vedere cultural şi din punct de vedere al mediului din care provin şi din punct de vedere al pregătirii, astfel încât să nu avem tensiuni“.

Selectii RL spunea...

Politicieni romani care s-au sinucis :

Chivu Stoica a fost premierul României în perioada 1955-1961 şi Preşedinte al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România în perioada 24 martie 1965 - 9 decembrie 1967. a fost găsit împuşcat în cap cu o puşcă de vânătoare.

Mircea Stănescu a fost membru al Parlamentului României. Fostul deputat s-a sinucis pe 5 ianuarie 2009 prin împuşcare.

Grigore Alexandru Ghica, fost domnitor al Moldovei, s-a sinucis la Paris, în 1857, după ce a fugit din ţară atunci când ruşii au intrat în Moldova.

Gheorghe I. Brătianu (1898 - 1953) a fost un istoric şi om politic român, profesor universitar, membru al Academiei Române .El a murit în închisoare, la vârsta de 55 de ani. Potrivit mărturiilor unor deţinuţi, Ghoerghe I. Brătianu s-a sinucis prin strangulare.

Marin Ceauşescu a fost fratele mai mare a lui Nicolae Ceauşescu.
Pe 28 decembrie 1989, a fost găsit spânzurat în subsolul ambasadei României din Viena.

NOTA :
Adrian Nastase - fost prim-ministru al Romaniei, etc - a ratat sinuciderea din Iunie 2012.

alina spunea...

toti sint ahtiati sa aresteze dar de ce nimeni nu cere sa se confiste intii ce au furat si apoi la zdup se apara intre ei vor sta un pic ascunsi si dupa aia huzuresc din nou pe bani furati nimeni nu afacut avere cinstit in aceasta tara

Popa130 spunea...

auzi Domane ;
ti se pare ca s-a schimbat ceva ?

Nastase in 2012 in iunie:
- e saltat cu o zi inainte sa implineasca 62
- in completul de judecata e un judecator fara numire.
- Basescu minte si manipuleaza !
- masele striga la aparitia condamnatului : "Criminalul, la puscarie cu el.."
- Proces organizat pentru a constitui un capital electoral lui Basescu si ai lui .
- Testamentul lui Nastase - naste conspiratii ; bla-bla, etc


Antonescu in 1946 tot in iunie:

- e impuscat inainte cu o zi sa implineasca 64 ani

- in completul Inaltei curti de casatie , la judecarea recursurilor au participat şi doi magistraţi decedaţi la data respectivă: Dimitrie Apostolide şi Ion Mureşeanu.

- Regele Mihai minte si manipuleaza!

- masele striga la aparitia acuzatilor in boza : scandându-se „Moarte criminalilor; la spânzurătoare!?"

-... Burton al S.U.A. la Bucureşti), prin telegrama din 3 mai 1946, adresată Departamentului de Stat american, procesul a fost „organizat pentru a constitui un capital electoral guvernului, în efortul de a-i discredita, pe baza mărturiilor lor" pe Iuliu Maniu şi Dinu Brătian

- Testamentul lui Antonescu - public dupa 40 de ani [ vezi la www.bcucluj.ro]

Augustin spunea...

@ziare.ro
Adică, gardienii de la Rahova îl vor pune în celulă pe Năstase cu un nomenclaturist de pe vremea lui Ceauşescu, conducător de doctorat, specialist în drept internaţional, autor de volume de specialitate, fost premier şi ministru de externe şi preşedinte de cameră (decomandată!), miliardar în euro?!... Păi, în cazul ăsta, Năstase n-are de ce să se plângă, va fi acolo o mică celulă politico-culturală!...