joi, 2 februarie 2012

Viţica la poarta nouă a Europei

După ce preşedintele nostru i-a spurcat pe filosofi, deşi ei îi sunt obedienţii de serviciu, ci nu preferaţii lui tinichigiii şi mai ales chelnerii, a venit rândul odraslei sale europarlamentare să cuvânteze la PE pe această temă. Prea multe diplome, muuu! a zis EBA. Tinerii să se îndrepte spre meserii: instalatori, electricieni, tâmplari, agricultori... Mmm! Deşteaptă fata! Numai că nu s-a dat exemplu la modul: "Uitaţi-vă la mine şi veţi vedea în persoană falimentul învăţământului superior din România!" Ce-o căuta viţica la poarta nouă a Europei?

15 comentarii:

Iosif spunea...

Ce-o căuta viţica la poarta nouă a Europei?

Ea nu cauta.
Ea s-a trezit aruncata acolo.

Daca ta'c-su ramanea marinar
ea ar fi fost azi doar o juninca
al carui bot umflat de botox
n-ar fi mashiut azi la portile Europei ci ar fi lins pulile voinicilor precum vaca din cireada bulgarele de sare ,impungand-o p-ailalta sa apuce si ea o limba.

Popa-arbitru spunea...

Iosife esti un bou care n-a invatat nimic . Spre deosebire de tine Elena stie ce sa faca , cu limba.

"Este mult mai desteapta decat o credeti, este totusi un copil care a terminat in Statele Unite in James Madison University. Si-a echivalat studiile si aici, vorbeste foarte bine o limba straina", a afirmat presedintele intr-un interviu televizat.

"Nu a primit o diploma de la James Madison University. A urmat cursuri, in urma carora a obtinut 9 credite, si in toamna lui 2002 si in primavara lui 2003", a declarat Don Egle, purtator de cuvint al JMU, citat de Realitatea TV.

Georgescu,citat de HotNews.ro. care cunostea in detaliu cazul Elenei Basescu a mai spus ca studiile din Statele Unite nu sunt mentionate pe diploma de absolvent a mezinei presedintelui: “Nu se poate spune ca a terminat in Statele Unite. Elena Basescu a sustinut licenta la Universitatea Romano Americana”.

NONY spunea...

Romanii au multe cazuri de oameni exemplari care si-au dedicat si sacrificat viata pentru cauze si idealuri nobile. SUNT EI PROMOVATI SI ELOGIATI? DE CINE? DOAR DOUA LUCRURI SUNT INFINITE, UNIVERSUL SI PROSTIA UMANA, INSA NU SUNT SIGUR DE PRIMUL. IN ROMANIA, STOARFELE/CURVELE SUNT AMESTECATE CU SFINTII. ROLUL STOARFEI IDIOATE. Mare noroc ca exista femei care sunt stoarfe idioate! Functia stoarfei idioate e pozitiva, pentru ca fara ea n-am intelege nici geniul, nici normalitatea. Pai cum am cunoaste noi un om pe care-l numim desavarsit daca n-ar fi prezente astea, stoarfele idioate? Orice umilire a unor stoarfe imbecila, berberbeclizata si imatura se cheama serviciu social. Eu sunt un bun samaritean. Aceste randuri sunt un elogiu adus curvelor normale, curvelor politice cat si celor care prefera felatia( muistelor). Nu e obligatoriu sã fiti de acord cu mine, dar ar fi mai RAPID asa.

maria spunea...

Penibil,jenant,scarbos...Astea sunt fufele care vor sa ne "reprezinte" ???? Ohhh..nuuuuu!!!! Eu propun asa: ziua sa doarma si noaptea sa se odihneasca..cred ca ar fi mai bine pentru toti. Rusine,rusine,rusine !!!!!!

Ovidiu spunea...

Jenant, nu era capabila sa termine o facultate de stat ..... si acum are pretentii de parlamentar europea? ALO! Fatuca de sapa ai auzit? Poate nici acolo, si nu sunt deloc rau cand zic asta. Lasa pe alti tineri capabili sa faca asta, cu siguranta sunt. Rusine, crezi ca ne vei duce la mai "bine" decat taicatau? Aschia nu sare...........

Tirpitz spunea...

Doamneeee, mi-e sila de tot ceea ce se intimpla in Ro datorita unor inculti, unor mirlani parvaneti care-si permit sa faca ce vor.

Nicolaep spunea...

Familie mare Basescu...de bisnitari ordinari.Pai la studiile ei aba e 0 barat ,facea trotuarul de nu se ocupa primarul de ea.Noroc ca s-a inventat traficul de influenta bolsevic(basist).

Traian spunea...

Oare de cat euro sa scuturat piratul sa scoata dintr- o analfabeta, una cu masterat?

Ei-ba spunea...

"Contrar celor aparute in presa, vreau sa stiti ca nu tata mi-a impus candidatura si nici partidul nu a acceptat servil acest lucru. ", a explicat Elena Basescu.

elena spunea...

daca taica-su nu ar fi presedintele statului nici dreaq nu ar baga-o in seama!!!

adevarul absolut spunea...

pe mine ma ingrozeste mai mult faptul ca niste starpituri analfabete si putind de prostie si tembelism ca tine,EBA,Igas si altii de teapa voastra au dreptul la opinie,si mai mult,au si dreptul sa o faca publica.eu cred ca mai mult rau chiar decat hotia in Romania au facut-o prostia si faptul ca niste non-valori,complet lipsite de educatie si inteligenta ca Basescu,Boc,Udrea etc au avut parghiile necesare de a accede la putere

Bibliograful spunea...

Corectie pentru Iosif :

Ea nu a fost aruncata.
Ea a fost plasata !

Anonim spunea...

asa e , tac-su a aflat din presa ca a fost plasata fiesa.

Anonim spunea...

Stie cineva daca e-ba are si labiile umflate cu colagen . Ma intereseaza foarte tare. Va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

După cum vorbiţi despre un om, indiferent cine este acesta, se pare că aveţi minte multă şi toată-i ne-bună.

Nu numai că nu trebuie să faceţi vreun efort s-o egalaţi pe Eba, dar aţi şi depăşit-o ! Felicitări, geniilor !