sâmbătă, 4 februarie 2012

Guvernul Boc iar e bolnav

Nu poţi deschide televizorul, că pe mai toate canalele pică guvernul Boc; se ştie din surse PDL, vezi bine. Se fac scenarii, se alcătuiesc guverne de uniune naţională, de tehnocraţi, de tehnocraţi şi polticieni, struţo-cămile etc. Când iernile erau grele în anii '80, ca acum, când nu erau gaze la bucătărie şi nici grade în calorifer, Securitatea arunca aşa, la derută, câte un zvon: Ceauşescu are cancer, îi sunt zilele numărate. N-avea niciun cancer, cum s-a dovedit, iar dacă tovarăşii de ideologie comunistă nu-l ciuruiau la Târgovişte poate că în 2014 românii ar apela la soluţia imorală şi disperată să-l determine să candideze la preşedinţia României pro-europene.
La fel se întâmplă acum cu guvernul Boc. Din 2008 el tot cade. E bolnav de cancer şi va cădea...săptămâna viitoare. Se ştie din surse PDL, desigur! Iar de patru ani guvernul Boc fură, ne beleşte, ne abureşte, ne scuipă în cap, ne taie salariile şi pensiile, ne tratează cu aroganţă maximă... Acum mai trage puţin de timp, că e moment critic; dar se lansează zvonuri că guvernul Boc are cancer. Să dea Dumnezeu, dar nu mai cred. Până nu-l văd ciuruit la Târgovişte-n cazarmă, nu cred.

Un comentariu:

ioan vistea spunea...

Ca bine zici Gusti! Eu, unul, ca targovistean ce locuieste la 200m de vechea cazarma îi astept. In fiecare zi ma uit dupa niscaiva taburi, dupa ceva elicoptere militare. Inca mai astept, nu mi-am pierdut speranta!