joi, 18 noiembrie 2010

Guvernul Boc, FMI şi apa rece de Dunăre

Guvernul a promis FMI că va reduce mult numărul internărilor în spitale. Dar asta e o veste bună! Înseamnă că responsabilul nostru guvern are informaţii că nu ne mai îmbolnăvim, că vom fi o naţiune sănătoasă tun, că a luat el, guvernul, măsuri în acest sens; măsuri la pânză albă şi sicrie...
Aşadar, adio tuberculoză, adio boli de ficat, operaţii pe inimă, adio diabet, adio naşterilor în spitale...

Astăzi am aflat o, ce veste minunată !
Mâine, parcă aud că guvernul Boc Boc Boc îţi va lua angajamentul că românii nu vor mai cheltui bani pe mâncare şi căldură, că vor trăi în aer liber cu aer şi apă de Dunăre! Iar FMI ne va da notă bună. Abia pe la anul, guvernul şi FMI ne vor anunţa că apa Dunării se scumpeşte, că prea se face risipă etc. Dar până atunci să ne bucurăm. E de bine! Sau nu?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt mii de pensionaţi pe caz de boală, în realitate nefiind bolnavi, care se internează anual, ambulatoriu,pe o perioadă de 7-10 zile, pentru a le prelungi comisia cu încă un an calitatea de pensionat medical. Aveţi un creier prea urmuzionat, zău aşa ! Vă recomand o tescovină. Merge şi înainte şi după masă. Hai noroc !

Popa spunea...

Are dreptate domnu' ala anonim . Ai un creier urmuzionat .

Cum urmuzionat nu exista logica ne-ar spune ca nici tu nu ai creier.

Guvernu eradicheaza tuberculoza si bolile de ficat dar la cat futai, neprotejat ,ne trage o sa umple toata natia de sifilis care va distruge creierele si va genera un val de bucurie generala de nestavilit .

Abia DE ATUNCI incolo poporul va fi fericit. Si daca politicienii vad ca poporul e fericit inseamna ca a crescut PIB-ul .

Deci criza nu se va prelungi .In fapt asta a vrut sa spuna Traian Basescu la televiziunea publica :

"Am fost una din ţările in care noi , politicienii nu ne-am jucat cu romanii, noi le-am tras-o la greu , populatia a suferit consecinţele, dar tot românii vor culege şi roadele. Orgasm dupa orgasm .

Dar atata sex ne-a vlaguit.
Guvernul trebuie să contracteze un nou credit bancar de circa un miliard de euro, în jurul datei de 24 noiembrie 2010.

Noi nu imprumutam bani sa simulam. Noi futem cu adevarat pe toti romanii, dar nu ii legam la ochi iar acest lucru a fost remarcat de FMI si trebuie sa il remarcati si Dumneavoastra.

Asta pentru o Românie stabilă care nu va mai fi îngenuncheată de datoriile suverane deoarece romanii , dupa atata masuri politice de futai, viol, etc., nu vor mai putea sta nici macar in genunchi , vor cadea pe jos, pe burta si vor ramane asa, acolo ,intr-o stare de letargie cel putin 25 de ani . In aceasta consta esenta masurilor guvernului de reducere a internarilor in spitale. ".

Geta spunea...

Draga Popa

Trebuie sa spun ca esti in eroare.

Urmuzionat reprezinta curentul avangardist cu pondere politica, creeat de Traian Basescu ajutat de Crin Antonescu care a chefuit o noapte intr-o carciuma, pe locul unde a fost casa lui Urmuz , unde si Doman mai bea cate o bere , mai demult chiar si cu modelul Antonescu.

Deosebirea ,curentului contemporan denumit Basesciano-Urmuzionat ( si care reprezinta politica viitorului) de curentul interbelic Avangardist [Urmuz si el] consta in faptul ca
in timp ce avangardistii doreau ruptura totala cu trecutul,respingeau total formele traditionale consacrate, etc. ;

al contrario - Basescu proclama ostentativ si polemic necesitatea innoirii Romaniei , intr-u feudalizarea acesteia.

In conluzie urmuzionat exista ,

cu mentiunea ca ,
in Doman nu putem vedea
un Urmuz gnostic
in sensul ereticilor cathari,

dar in Basescu putem vedea absurdul dus la absolut.

Gheorghe Truţă spunea...

E de bine, Gusti!!! Dacă vrei, citeste şi articolul de pe blogul meu. Dar cred că ne batem gura de pomană...

Poetul spunea...

Oda Elenei de Romania
in copy-paste :

"alteţă sunteţi regină dar nu regina poeziei "