sâmbătă, 25 septembrie 2010

Preşedintele şi tămăduitoarele băi de mulţime

Domnule Preşedinte,
zău că nu vă mai înţeleg! Aţi ştiut totdeauna că băile de mulţime fac bine la sciatică, la spondiloză, la calviţie, la aparatul locomotor, la aparatul respirator, la schizofrenia paranoidă, la muşchii fesieri, la erecţie (de efectele acestea curative s-au convins în 20 de ani toţi adversarii dvs. politici, dar şi doamnele din partidul pe care-l conduceţi pe faţă sau din umbră). Cu câtă nonşalanţă dezbrăcaţi pardesiul, îl aruncaţi gărzilor şi cu câtă voioşie vă aruncaţi în valurile de mulţime de la Satu Mare, de la Olimp-Cireşica, de la Turnu Severin, Constanţa sau Craiova (când aceasta avea primar). Privirea vă era de vultur în acţiune. Iar acum? Acum vin zi de zi mulţimile la poarta dvs. şi dvs. staţi în turnul de fildeş ca poetul simbolistico-romantic! Păi, se poate? Ieşiţi măcar în balcon, promiteţi 100 de lei, dacă vă taie microfonul, luaţi portavocea (nu pe Boc, că ăla-i mâncat cu fulgi cu tot), trimiteţi după Adrian Păunescu, să vă aducă Gabriel Oprea un elicopter, deşi mă îndoiesc că se mai ridică de la sol vreunul... Dar nu staţi de lemn Tănase!
Bătrânul Ion Iliescu e la poarta Televiziunii Române Libere, abia aşteaptă să vă acuze că aţi întinat idealurile capitalismului sălbatic.

10 comentarii:

cântăreţul chel spunea...

din ce s-a putut vedea zilele astea pe televiziunile mogulilor, mulţimile în care s-ar fi putut bălăci Preşedintele păreau cam acide.

Augustin spunea...

Zic zău că erau acide! Dar dl. preşedinte se vindeca brusc, instantaneu şi dintr-o dată de toate bolile, inclusiv de grandomanie şi conflictuatită acută.

Gianni Morandi spunea...

Citiţi noul proiect de lege a pensiilor şi veţi găsi o chestie drăgălaşă! Desfigurări la faţă vor cunoaşte doar pensiile care depăşesc 3000 de roni.

Nu-i aşa că se observă lovitura de stat mascată? Chelule, vei juca în filmul " In ginocchio da Băse!"

Golănaşule!

Augustin spunea...

Cred că asta este un nimic pe lângă faptul că instituţiile statului nu mai există. Dacă Dumnezeu nu există, atunci totul e posibil! ştii vorbele celebre. Ei bine, când Poiliţia strigă dementă la poarta Palatului Cotroceni, când îi cântă serenade sub fereastră preşedintelui: "Ieşi afară/Javră ordinară!" atunci totul este posibil: inculpatul să spargă capul judecătorului, cetăţeanul să-l strângă de gât pe primar, directorul de instituţie să ia pumni în figură de la portar...
Iar preşedintele niciunei ţări nu se poate debarasa de cei care asigura securitatea sa şi a instituţiei în general. Concret, Traian Băsescu a renunţat la Poliţia Rutieră în asigurarea protecţiei sale. Întreb: de la Vila Lac n până la Palatul Cotroceni, cine va sta în intersecţii să facă liberă calea convoiului prezidenţial? TRU? Radu Moraru? Turcanu? Sever Voinescu? Patapievici? Iar toţi intelectualii de mai sus cum mai creditează un preşedinte care face schimb de replici de genul "ţigancă împuţită", "găozari", maimuţă" "linge-preş", repectiv "Băse", "piratul", beţivul" "javră ordinară" cu diferite categorii sociale ale ţării? Îmi pare rău, dragă Sibi, că-mi pierd tonul din postarea propriu-zisă, dar a mai ţine cu preşedintele Băsescu în aceste condiţii e sinucidere civică. A depista un strop de lapte într-un ocean de catran este un fapt artistic efemer.
Niciun om de pe lumea asta nu poate câştiga un război cu o ţară întreagă, chiar de-ar fi un sfânt; ceea ce nu e cazul cu domnul nostru preşedinte. Dumnezeu să mă ierte, dar pe drumul de apă pe care se află doar ancoră-i mai trebuie.

cântăreţul chel spunea...

in ginocchio de băse e ţara asta de zece ani de zile. absurdul e de multă vreme realitatea zilei. tocmai de aceea, va veni vremea în care şi mobilierul o va lua razna, mai ceva ca la cutremurul ăl mare prevăzut de carmen hara şi istrate nostra-damus. fotoliul preşedintelui va face miting cu fotoliul premierului şi cu fotoliile miniştrilor şi atunci preşedintele, premierul şi miniştrii vor da un comunicat în care, în semn de protest, vor anunţa că renunţă la serviciile fotoliilor răzvrătite.
hugo chavez şi fidel castro, ahmadinejad şi kim jong-il privesc cu uimire spre dealul cotrocenilor şi îşi zic unul către celălalt şi tuspatru îmbrăţişaţi îşi zic cu groază ateisto-mistico-marxistă: doamne, apăre-ne şi păzeşte-ne să ajungem ca băsescu!

Papa Doc spunea...

Am înţeles, Chelule! Am înţeles că nu ai citit noul proiect de lege a pensiilor, că Ponta va rezolva totul. Ce va urma veţi vedea, dar va fi prea târziu!

Popa spunea...

Presedintia cauta sa angajeze zmardoi voinici , pitici si patrioti
pentru protectia presedintelui.

Ei vor presta servicii si pentru primul ministru.

Angajare cu carte de munca si salariu atractiv.

Trimiteti CV-ul Dvs. la Doamna Andreea Pora [ care va da mai multe relatii ; sa nu va suparati daca va da si dracu.

De la C T POPESCU spunea...

Scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu
C.T.Popescu

Paragraful 1 din 10 :

Domnule Băsescu, te-am privit şi voi continua să te privesc cu statornică
scârbă. Însă, dincolo de scârba mea, un concurs de împrejurări care
conţine prostia unora, ticăloşia altora şi indiferenţa celor mai mulţi a
făcut să devii preşedinte al ţării mele. Nu m-am aşteptat nicio clipă ca,
ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut
să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea
mult în această speranţă. Ex nihilo nihil. Dispreţul pe care ţi-l port e
lesne de argumentat: reprezinţi suma a tot ce are mai detestabil poporul
român. Fără a avea măcar una din însuşirile admirabile ale acestui popor.

Augustin spunea...

Am postat acest comentariu pentru adevărul din el, pentru acurateţe, dar se impune să precizăm că textul nu-i aparţine lui C.T. Popescu, el însuşi negând că l-ar fi scris.

Popa spunea...

Scrisoare deschisa de la Popa pentru Doman

Domnule Doman

E clar ca se impune o schimbare.
Trebuie sa schimbam PDL-U cu PSD-u trebuie impletit aci si PNL-u

Trebuie sa o sustineti si Dvs.

Care e diferenta ?

Pornind de la premisa ca un tomberon de culoare rosie e altfel decat un tomberon de culoare portocalie .

Se incadreaza altfel in mediu inconjurator, starneste alte pasiuni, creste adrenalina si imbunatateste viata sexuala - atat de necesara protejarii contra bolilor dar si mentinerii nivelului ridicat de moral si conditie fizica si sanatate mintala!

Cum ?

Totul pleaca de la dorinta. E ca si cum schimbi o stoarfa cu alta stoarfa ; poate mai hoata, poate mai mizerabila si cu tarife mai mari. Dar ai facut o schimbare . Vom avea din nou o pula sculata buna de spart nuci.

O pula cu prezervativ rosu , nemaivazuta de 6 ani
apare ca altceva decat o pula cu prezervativ portocaliu ce contamineaza fiecare metru patrat in fiecare zi de atatia ani, care produce doar disperare in loc de orgasm.

Ce conteaza ca dincolo de culoare e doar o pula ?

Vrem schimbare !

Spuneti ca e doar o iluzie ?

Chiar daca e o iluzie, va fi una rosie!

Iluzia e necesara in lumea noastra de perversi. E ca un motor auxiliar care ajuta la sculatul prompt al pulii . De cate ori am tras-o pa una gandindu-ma la culoarea portocalie ! He ?

Dar gata. A venit vremea sa schimbam . M-am saturat de stoarfa portocalie. Vreau o stoarfa rosie , poate prind si stoarfa aia galbena . Ma uit printre uluci. Trebuie sa vina.

Schimbarea e necesara. Duce la progres. Vom descoperi noi tehnici de maciuci . Vom mentine standardul de sculatul pulii de trei ori in trei ore fara lehamite.

In dinamica dezvoltarii vor apare culori noi : poate albastre, poate cine stie.

Vrem Schimbare !