sâmbătă, 26 iunie 2010

Unirea Palatului Cotroceni cu Închisoarea Rahova

Dan Diaconescu a fost pus în libertate. Bucurie mare în rândurile poporului.
Butonând azi-noapte telecomanda, am dat peste o petrecere de zile mari în studioul marelui patron de televiziune. Zeci de oameni aplaudând, un acordeonist cântând: La mulţi ani! Mulţi ani trăiască! Cine să trăiască? Domnul Dan să trăiască!
Domnul Dan împărtăşea celor din studio, dar şi poporului, că foloseşte cuvântul popor mai des decât Băsescu, împărtăşea tuturor, aşadar, impresii din arest. Apoi, a povestit cum va face el Partidul Poporului Român, ale cărui baze le-a pus deja la închisoarea Rahova, împreună cu colegii de celulă, precum Gheorghiu Dej şi Ceauşescu Partidul Comunist la Doftana. Cu siguranţa marilor oameni de stat, Dan Diaconescu povestea cum va ajunge el la Palatul Cotroceni dimpreună cu stafful său format din aceiaşi colegi de celulă de la Rahova. E de salutat noua orientare a politicii româneşti. Se termină pentru totdeauna cu ipocrizia clasei politice. De ce să se mai declare oamenii politici cinstiţi şi patrioţi şi nedormiţi de grija boborului, apoi să se plimbe pe la DNA, să vadă şi arestul din Rahova? Ei nu, de-acum clasa politică este adusă direct de la Rahova şi ea nu are nimic de ascuns. Probabil că şi ministerele se vor numi Ministerul Şantajului şi Ameninţării Naţionale, Ministerul Furtului Organizat din Avuţia Poporului, Ministerul jafului Naţional şi tot aşa. Prin lege, se va interzice dreptul la muncă şi se va institui dreptul la hoţie la toate nivelurile.
Să ne bucurăm! Palatul Cotroceni va fuziona cu Închisoarea Rahova. Un tunel subteran va uni cele două aşezăminte, să se poată jefui şi la întunericul nopţii, nu doar la lumina zilei.

2 comentarii:

papabembe spunea...

înscrierile se vor face strict pe bază de competenţe: câte jafuri ai la activ, câte violuri, câte şantaje, delapidări şi tot aşa. singura problemă ce rămâne de discutat şi analizat este aceea a cotei parte din toate acestea ce va urma să intre în trezoreria Noului Partid. experienţa anterioară arată că atunci când se iscă discuţii privind împărţeala prăzii iese cu supărări.
dar io zic să fim optimişti şi să sperăm într-o bună înţelegere a mai-marilor acestei ţări.

Augustin spunea...

Oportună, ca să nu zic oportunistă, completarea. Deviza partidului ar trebui să fie a personajului lui Teodor Mazilu din Mobilă şi durere: Noi, ticăloşii, trebuie să ne avem ca fraţii, nu să ne turnăm unii pe alţii! Aferim!