sâmbătă, 22 mai 2010

Nimic nou

Polemica dintre consilierii preşedintelui naş de Carol-Ferdinand şi FMI? Apă de ploaie.Totul e simplu ca bună ziua. O spune, iată, Lev Tolstoi, marele scriitor de la Iasnaia Poliana, la 26 iunie 1884: "Principala noastră nenorocire este că noi consumăm mai mult decât muncim, şi de aceea ne încurcăm în viaţă. Să munceşti mai mult decât consumi n-are cum să fie dăunător. Iată legea supremă".

E valabil pentru noi la 22 mai 2010. La noi suferă legea lui Tolstoi şi un amendament: să nu furi mai mult decât produci. Asta au făcut guvernanţii noştri timp de 20 de ani - au furat mai mult decât a fost capabilă ţara să producă.

2 comentarii:

Fundatia Non-Profit spunea...

Domnul Doman

Va rog sa sprijiniti aceasta actiune de donatie :

Ofer gratuit Doamnei Culcer si Doamnei Andreea Pora un electro-vibrator la 380 Volti /cu putere de 15 Kw. Sugerez sa fie folosit alternativ o saptamana D-na Culcer , o saptamana D-na Pora.

Adrian Halpert spunea...

PDL, viol în grup cu perversiuni
Joi, 27 mai 2010 Sursa: Adevarul Autor: Adrian Halpert
.....................

Chiar atât de coruptă să fie lumea în care trăim? Acum, m-aş ruga să fie DOAR atât de coruptă! Din păcate, realitatea e mult mai rea decât mi-am închipuit. Sigur, ultimii adulatori întârziaţi ai regimului PDL au dreptate: toţi au furat. E adevărat, dar asta nu-i o scuză pentru idolii lor. Sigur, şi FSN, şi PDSR, şi CDR, şi PSD, şi PNL au violat în grup bugetul de stat. Însă lucrurile s-au petrecut mai cu fereală, mai la întuneric şi, pe cât posibil, în linişte. Mai libertin, PDL a rafinat metodele: a mutat violul în public, i-a adăugat perversiuni şi nu s-a ruşinat când s-a lăsat cu strigături. Ba, din contră! Pare încântat de „bărbăţia" sa!
............