duminică, 7 februarie 2010

PSD sub ameninţarea rachetelor cu rază medie de acţiune

E o democraţie în PSD de te doare capul! S-au dus vremurile în care doar Ilici dicta, iar Adrian Năstase şi ceilalţi executau orbeşte. Mă rog, mai călcau pe de lături în ce priveşte un contract, o privatizare, o şpagă mare, că în afară de Bunicuţa niciunul nu vrea să moară sărac şi cinstit. Dar era cu voie de sus, orişicâtuşi.

Acum, însă, s-a dus dracului candidatura unică la preşedinţia partidului. Se calcă pe picioare candidaţii ca la sărbătoarea ţuicii de la Coşeşti. Şi ca şi când asta n-ar fi de ajuns - Iliescu , luminatul despot nemaiînţelegând nimic - Organizaţia de femei a partidului şi-a trimis reprezentantele la sediul de pe Kiseleff să spună că ele, doamnele, vor 40 la sută din posturile de conducere. Ceea ce mi se pare just.

Ceea ce mi-a sărit în ochi la televizor este gabaritul doamnelor pesediste de frunte. Dacă am conveni că putem împărţi femeile, după fizicul lor, în infanteria uşoară, artileria grea şi mecanizatele grele, ei bine, delegaţia sosită la sediul central al PSD era formată din rachete cu rază medie de acţiune. Ceea ce înseamnă că nu le va fi uşor lui Geoană, Hrebenciuc, Năstase şi celorlalţi. Poate doar Mitrea Manivelă să mai poată face faţă.

4 comentarii:

gradu spunea...

E / Nu e corect

Nu e corect, cred, ca femeile din PSD sa aiba doar 40% din posturile de conducere din partid. Femeile reprezinta cel putin 51% din populatia lumii. La fel si-n Romania. Banuiesc eu ca-i la fel si-n PSD. Dac-ar fi asa, n-ar fi corect sa primeasca doar 40%.
Ah, corect ar fi doar daca femeile pesediste sunt - in majoritate / in totalitate(?) - agabaritice, precum le lauzi.
Apropo de Bombonel, de care spuneai ca nu le-ar face fata femeilor cu gabarit depasit din partidul sau: mie chiar nu mi se pare ca ar fi slabit, mititelul, de cand nu mai da intregii tari ouale spre a-i fi numarate!

gradu

Geta spunea...

Mai exista PSD-ul ?
Ca nu se mai vede nici-o dovada.

Vreau sa ma inscriu si eu.

Am o diploma si vreau sa ma emancipez brusc. Vreau sa pulverizez Top 300. Dar sa fie clar in tzarana nu ma fut.

Augustin spunea...

Stimată Geta! Dupa 20 februarie vor fi chiar mai multe PSD, veţi avea posibilităţi de opţiune multiple. Înscrieţi-vă! Într-unul din aceste partide SD! Faceţi praf Top 300. Chestia cu fututul e imposibil de garantat. Aci, mai analizaţi! Fiţi mai culantă. Acum, oricum, nu se pune problema ţărânei, mai curând a ninsorii viscolite.

Geta spunea...

Oh - oh sunt salavata !
Pot sa ma inscriu in mai multe pesedeuri !

Doar o mica observatie Domnul Augustin. Nu e vorba de futut, ci e vorba de fund. Acesta e punctul de plecare. Este vorba de la fund sau afund.

Oare pot sa o iau si pe Andreea Pora cu mine ?? Sa o orientez pe calea fericirii ! Ea e foarte trista.
Ea a a declarat că a constatat cu tristeţe că pe care lumea le-a salutat acum câţiva ani, au început la noi din ţară. Majoritar este Bobby Păunescu.