sâmbătă, 19 decembrie 2009

Un guvern virtual

Dacă vrei ştiri şi comentarii la orice oră, n-ai alternativă: deschizi televiziunile mogulilor. Iar de acolo eu înţeleg că toată lumea este supărată că cei care au pierdut alegerile - adică Geoană şi Antonescu - nu sunt puşi acum în fruntea guvernului. E o logică întoarsă şi mă declar neputincios, dar ca să nu mă îmbolnăvesc de ficat, beau o bere şi-mi trece. Este, însă, adevărat că şi guvernul anunţat e o făcătură, că n-am alt eufemism, şi ne va trata în continuare pe noi, populaţia, că popor e vorbă mare, ne va trata ca pe un duşman şi, în consecinţă, ne va beli. O singură scuză îi găsesc: ţara fiind înzăpezită, el a fost făcut pe mail, pe messenger, altfel zis, îl putem socoti un guvern virtual.

5 comentarii:

Anonim spunea...

O RUGAMINTE-AJUTATI UN COPIL DE GENIU DIN JUD.ARGES-o fata cu numele ella malina voicu,scrie poezie,proza,picteaza!date despre ea pe reteaua literara condusa de gelu vlasin! Domnule Doman,va rog ajutati-o,e eleva la o scoala din Stefanesti! a avut o expozitie de pictura la pitesti,are doar 14 ani!nu stiu cati maturi scrie ca ea! va multumesc!

Augustin spunea...

O aşteptăm, după sărbători, cu texte la revista Arges de la Casa Cărţii.

Anonim spunea...

Va multumesc!
Eu sunt fata despre care vorbea domnul de mai sus.
Cum as putea sa va trimit texte?
Si mai ales ce texte, proza si poezii?
Poate, daca vreti, va pot trimite pe mail cateva picturi...
Astept raspuns.
O zi buna!

Cu stima,
Voicu Ella Malina.


[Ochii sunt orbi, priveste cu inima!]

Augustin spunea...

Domnişoară, poţi să-mi trimiţi textele şi pe adresa augustindoman@yahoo.com Trimite şi poezii şi proze scurte. Cu pictura deocamdată n-avem cum să te publicăm. Vei mai deschide probabil o expoziţie. Dacă eşti talentată, te vom publica. Să trimiţi şi o fotografie. Succes!

Anonim spunea...

E precum zice Domnia ta, Dom Mitica, Guvern virtual!
Atunci: Sanatate shi virtute sa ne dorim, shi sa avem ce... bea,
pana ce din Guvern nimic va ramanea!
Cand o fi sa-tzi fie mai rau,
sa-tzi fie ca lui Remesh,
cand cheama cu celularu
palinka, toba shi mushtaru!

La multzi ani!