miercuri, 16 iulie 2014

   Fiara politică

       Traian Băsescu este fără îndoială cea mai feroce fiară politică din România tuturor timpurilor. Este un blestem pentru poporul român. El nu poate concepe că i se termină ultimul mandat și asta-l scoate din minți. În starea asta de demență, nu va pleca până nu va distruge tot: partide, oameni politici, instituții, categorii sociale întregi...
       Protagonist al unor scandaluri de pomină, el le stinge creând altele noi. A stins scandalul Bercea Mondialu-Mircea Băsescu (sau Mircea Mondialu cu Bercea Băsescu) cu scandalul CAS, că te și întrebi dacă Mircea cel Mic mai e în arest.Fraierul de Ponta va vedea abia de acum încolo ce înseamnă să candidezi la președinție.
       Vom avea o vară fierbinte, dar mai ales o toamnă!...

2 comentarii:

Sorensen spunea...

Iar următorul "cartuş" pe care Băsexu se pregăteşte să-l introducă pe ţeavă şi singurul care îl mai poate opri pe Omul de paie al serviciilor şi-al lui tata socru să ajungă la Cotroceni, este "Dosarul Cristian Panait"!

Augustin spunea...

De dosarul ăla şi uitasem...
Dar, de ce-ar fi prostănacul omul serviciilor, chiar şi de paie? Păi, dacă ar avea şi cel mai mic rol în servicii, de ce l-ar ciurui marinarul din toate poziţiile?!