vineri, 30 mai 2014

Clanurile de minoritari în război

Eu credeam că neamul Băsescu e unul de minoritari de prin Crimeea.

Ei bine, acum văd că e o amestecătură. Proverbul românesc zice "Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti!" Clanul Băsescu se adună de vreo cinci ani cu clanul Bercea Mondial.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui nostru stimat, a botezat pe nepoata interlopului ţigan Bercea Mondial. Aseară, finul clanului Băsescu a fost arestat pentru şantaj, că ar fi cerut 10 000 de euro de la Mircea Băsescu. Banii i-a luat fina, Izaura. Dar Izaura, ca orice sclavă, susţine că familia ei i-a dat cu ani în urmă 600 000 de euro lui Mircea Băsescu să-l scoată din închisoare pe tatăl ei, Bercea cel Mondial, cu ajutorul preşedintelui, desigur. Care primea şi el 300 000 de euro pentru deranj. Şi, cum ţiganul şef n-a fost eliberat, fina Izaura tot trage de naş să-i returneze banii. La tranşa de aseară, a intervenit DNA şi a organizat flagrantul.

Încurcate sunt căile minorităţilor!

La Bruxelles, preşedintele nostru probabil că se prezintă: - Băsescu, Traian Băsescu, şeful clanului Băsescu, înrudit cu clanul Bercea Mondial. Vai de România noastră!


2 comentarii:

V.I.Leana spunea...

Cum se vede, trăim şi azi sub efectele migraţiei popoarelor!Sub privirile apoase ale unui popor "vegetal", doi tătari şi o droaie de ţigani şi-au scos săbiile în amiaza turtită a democraţiei româneşti. Halal!

Augustin spunea...

Atât de jos n-a fost târâtă niciodată instituţia prezidenţială! Aferim halal!