luni, 3 ianuarie 2011

Un nou an vechi

Trebuie să începem anul cu urări, nu-i aşa!
Aşadar, La mulţi ani din România, ţara premierului Boc-Taie-Tot, cel cu un palmares de opt moţiuni de cenzură. Ba, din ţara vinului natural care se oţeteşte în pivniţe, timp în care populaţia bea vin de surcică. La mulţi ani din ţara E-urilor şi a alcoolului contrafăcut, din ţara marinarului preşedinte care urăşte populaţia sistematic, pe categorii sociale: 52 de săptămâni, 52 de categorii de urât: pensionarii, bugetarii, mămicile, bebeluşii, politicienii din opoziţie, jurnaliştii, preoţii, sindicaliştii, profesorii, medicii, judecătorii, poliţiştii, artiştii, filozofii, tinichigiii...a, nu, tinichigiii nu, sunt singurii români pe care preşedintele-i iubeşte şi deci nu-i îndeamnă să plece în patru zări.
La mulţi ani din ţara clanurilor mafiote, a ţiganilor, a televiziunilor catastrofiste, a elitei de la Păltiniş vândute pe cine ştie cât, pe cine ştie ce, pe mai nimic, pe te miri ce. La mulţi ani din ţara televiziunilor promotoare de vedete de carton siliconat, de vedete promovate direct din puşcărie şi din bordel, de politicieni mincinoşi şi hoţi de ROMTELECOM, de PETROM, de BCR, de fabrici, de combinate, de flotă, politicieni hoţi de viaţa noastră cea de toate zilele, pâinea noastră cea de toate zilele mâncându-ni-o încă din anii '80-'90.
În sfârşit, la mulţi ani din ţara marinarului sifilitic (v. Geo Bogza) şi a premierului cosaş de oameni, a politicienilor care ne promit un 2011 prosper, deşi ştim că ne vor oferi un nou an vechi. Le dorim la fel, le dorim să aibă parte de ce ne-au oferit ei în 2010. Amin!

5 comentarii:

Popa si Ailui spunea...

La multi ani !

société moderne monastique spunea...

M. Doman

Nous sommes scandalisés que vous n'avez pas envoyé l'invitation du monastère de moniales, auront un petit cadre, à la fois en augmentant la valeur de la poésie monastique, mais aussi pour le sexe sauvage. Vous recevrez en 2011 et souhaite que Dick uluba la charrette.

Nous espérons que vous même poster ce message afin que le monde culturel de connaître nos bonnes intentions.

Popa spunea...

Mon fils,

Amin.

Oublier la politique imorality!

La politique est une chienne,
alors que le sexe est Noble

Arrêter de fumer!!!
Sport en direct.

Fuck tout ce que vous pouvez obtenir partout, chaque jour>même les 61 ans.

La vie du Dick n'est pas éternelle.

Ilie alu P spunea...

Ieri mergand pe strada
cucu a iesit din pantaloni
sa vada eclipsa .

In Romania
pana si eclipsa e 75%
au zis aia de la Realitatea .

Popa spunea...

Stimate Dom'le Doman

Impletesc in eforturi diferite de a lasa fumatul, sentimentul de ciufut, cu vin fiert cu Fux (condimente), o bere, o tuica,(dupa 10 ore de munca- la privat), ciorba de afumate cu zama de varza, paine prajita,sunca, vizita prieten dezinteresat, etc.

E seara de Boboteaza si ma gandesc dupa toate acestea ca nu te-am sunat . { Stiut fiind ca tu nu ma suni decat cand ai treaba ; Sau ma rog- placere cand n-ai cu cine bea o bere sau exemplu prietena mea din tinerete care batea la usa din placere - cand n-avea cine o fute in sara aia)

Iau telefonul , caut Doman , ring, si ceva imi fute una intre ochi; iar o voce zice :
- e 2011, e trecut de 12 noaptea si nu puteti Suna la Dl. Doman !
- da e prietenu' meu ...
- Dupa orele 19:30 este Dl. Doman, va rog .

Aha.
Te'n p..a mea.

Gelos fiind din fire,
Ma gandesc, totusi
sa ...,
un mesaj scris...,
ceva, de ...
semantica onomastico-stilistica : " Hai cu Iordanu" sau " La multi Ai" ? ca doar presedintii Europei ignora poporul roman si nu pe Basescu.

Dar trebuie si ceva decenta.
Ramane cum am stabilit.
Relatii cu publicul 8-14:30 ,o ora pauza de masa.