sâmbătă, 16 octombrie 2010

Bute - încă trei knock-out-uri; în România

În reprizele alea trei pe care nu le-a mai boxat, că americanul Brinckley - vai de mama lui, vai de arbitrul său compatriot care l-a salvat şi el cât a putut, în două momente decisive - a trecut la onirici, ei bine, în alea trei runduri, Bute i-ar putea face KO, în ordine:
- în repriza a zecea, pe Emil Boc, care nu şi-a ţinut promisiunea de a organiza gala în România;
- în repriza a unsprezecea, pe directorul general al TVR care nu s-a sinchisit să transmită meciul şi tot serviciul său de marketing de căcat. Notă: preşedintele director general al TVR trebuie să plece acasă la mama lui prin presiunea unei liste publice de protest pe care o voi iniţia;
- în repriza a douăsprezecea, pe însuşi Traian Băsescu, tartorul vinovat de toate.

Lucian Bute, cu tot fair play-ul, ar trebui să-i facă mintenaş KO. Nu va fi îmbrăţişat în spirit de fair play ca de Brinckley, sunt sigur, dar poate că ceva vor învăţa totuşi.

8 comentarii:

cântăreţul chel spunea...

pe posturile româneşti aduceau elogii obreja şi doroftei. mă mir că boc nu a sărit şi el o declaraţie despre cum guvernul băsescu sprijină sportul românesc.
trist a fost şi ptr noi, dar mai trist ptr părinţii lui bute, că nu au putut să îşi vadă fiul triumfând!
p.s. în locul arbitrului american, mai bine o puneau pe roberta anastase, specialista în numerologie.

Augustin spunea...

Nu era bună Roberta, că asta nu numără încet, ea numără foarte repede. La prima cădere în nas, Brinckley era deja KO, pentru că doamna preşedintă începea numărătoarea cu 13!

Popa spunea...

Vezi-ti de treaba Domane.

Ca sa faci KO pa basescu si clica lui trebuiesc vr'o 300 de reprize pe parcursul a 10 ani.

O sa vezi !

Butirca spunea...

La ce geana antrenata are Basescu
sa crezi tu ca-l poate face KO !

Boxe spunea...

Ba eu cred ca daca-i da la coaie il doboara precis.

Elena B spunea...

Ba io cred ca e pregatit sa sara cu coaiele intr-o piatra de kilometraj ; tot n-o sa pateasca nimic.

micul pdl spunea...

Domnul cantaret chel : e o rautate sa spuneti ca guvernu basescu nu sprijina sportu in romania - ata timp cat s-au cheltuit sume uriase pe sali de sport . Ba mai mult se construies sali de sport [ de milioane] in sate unde mai sunt doar batrani. Asta inseamna sprijinirea sportului in masa.

R N-Telegraf spunea...

Elena Băsescu le-a spus colegilor din PE că, în România, criza a avut un efect limitat asupra femeilor active. A fost momentul în care toţi ceilalţi europarlamentari au început să se gândească la ce a vrut să spună mezina familieri prezidenţiale. Unii probabil că s-au gândit la femeile active din cuplurile de femei. Atunci au început să-şi pună întrebări de ce femeile active au trecut mai uşor criza, iar cele pasive mai greu. Alţii s-au gândit că tânăra lor colegă a vrut să se refere la femeile active în câmpul muncii. Aceştia s-au întrebat, cum era şi normal de ce femeile au trecut criza mai uşor şi bărbaţii nu. Alţii nu s-au gândit deloc şi au luat discursul ca atare, considerând că Elena Băsescu trebuia să bifeze încă o prezenţă la microfonul PE.