sâmbătă, 3 iulie 2010

Ne ceartă conducerea de partid şi de stat

Conducerea de partid şi de stat a ieşit din bârlog şi a mers în zonele inundate de Siret. Boc se joacă de-a opunerea la viitură cu lopăţica; atâta-l duce mintea, atâta poate, atâta face. Preşedintele nostru stimat, dar de tot de lepădat, ceartă sătenii că şi-au pus casele unde şi le pus moşii şi strămoşii lor de la Ştefan cel Mare şi Sfânt încoace şi ameninţă că la inundaţiile viitoare nu vor mai primi materiale pentru refacerea caselor, că să şi le asigure. I-a certat, ca un tătuc responsabil ce e. Când le cerea votul nu-i certa, promitea totul pentru popor, totul şi ceva în plus.
Iar filosoful de la finanţe, Sebastian Vlădescu, ne spune franc: Nu vă convine TVA-ul, căutaţi altă ţară şi mergeţi acolo! S-a trezit cam târziu, asta trebuia să ne-o spună Ceauşescu acum 25 de ani. Sfântă neruşinare!
Nu credeam vreodată că mi-aş dori ca o hoardă de 15 000 de mineri să meargă la Bucureşti cu drugul de fier în mână şi să şteargă de pe faţa pământului palatele Victoria şi Cotroceni cu tot cu locatari. Iată că a venit vremea să-mi doresc cu ardoare acest lucru. Dar va veni ea toamna cu gerul şi parcă văd că vom deveni o ţară de mineri.

6 comentarii:

Ilie spunea...

Nasule,

Sa vin si eu cu ranga ??

Generatia care Vine spunea...

Cum s-a copiat la Bacalaureat
Luni, 05 iulie 2010 Sursa: Evenimentul Zilei Autor: Evenimentul Zilei


Povestiri din sala de examen

"S-au strâns bani. Am făcut chetă înainte să intrăm în sală, am dat câte 20 de lei fiecare şi, la 20 de minute după ce s-au dat subiectele, au venit şi rezolvările",
rezumă un băiat modul în care s-a derulat proba scrisă la BAC la limba şi literatura română.

Augustin spunea...

Dom Ilie, ne permitem să ne alegem protestatarii cu ranga. Treceţi de interviu, sunteţi bine venit.

Augustin spunea...

Generaţiei care vine: ce înseamnă economia de piaţă! Simplu şi la obiect. Tarif fix, servicii prompte.Fără hârtii, fără birocraţie. Aşa va fi la admitere la facultate, la examene, la master, la doctorat. Capitalism atotbiruitor.

Generatia care Este spunea...

Ai dreptate :
" Creierul este un organ oarecum indispensabil capului."

Augustin spunea...

Absolventul are dreptate, ce-i de ras aici? Creierul nu este un organ absolut indispensabil, ci oarecum. Baiatul e un filosof in felul lui, el stie ca totul e relativ si a comis aceasta apoftegma.