duminică, 20 iunie 2010

Duminică şi ...gii

După vizita la prietenul meu Gheorghe Popescu de la Valea Danului (adică Valea lui Dan I Domnul), mă aşez comod în fotoliu şi mă uit ca la teatru la televizor (când nu se ia curentul electric, că de cinci-şase ori pe zi se ia) şi pe fereastră. Iar pe micul ecran din stânga şi pe marea fereastră din dreapta văd trecând: bulangii, pilangii, barcagii, barbugii, pomanagii, sacagii, sahagii, cazangii, cantaragii, informagii, zavragii, gazetargii, parlagii, frecangii, frescangii, şoptirigii, grataragii, gagii, gargaragii, zarzavagii, guvernagii, mahalagii, palavragii, macaragii, moftangii, zurbagii, fustangii, pilangii, chiulangii...

5 comentarii:

cântăreţul chel spunea...

şi unde trece toţi aceştia?
spre snagov, Măria Ta.
şi de ce, bă, giilor?
uite d-aia!

Augustin spunea...

Da, la palat, să primească indicăţii, cum să guverneze, cum să conducă, cum să ducă furculiţa la gură.

Geta spunea...

Ai uitat curvele, asta daca nu sunt incluse deja in catedoria guvernagii.

Dar vino si tu in sprijinul guvernului si inscrie-te cu un singur pupat in cur in programul "primul viloi" [preluare rtv]. Daca pupi mai apasat poti beneficia de o suprafata construita mai mare; samd.

Pe parcurs poti beneficia de cadouri precum inele si lantisoare, iar daca aduci o diploma de la spiru haret primesti un vaucher de inscriere in spirala pd-l.

Occam spunea...

Lex parsimoniae : entia non sunt multiplicanda praeter necessitatem

popa 130 spunea...

Aseara la B1/Nasu ce sa vezi : Andreea Pora cu ochii in lacrimi
ca moderatoarea de la televiziunea mogulilor
n-a lasat-o sa spuna ce trebuie.

Nasu a compatimit-o,[ m-am jenat si eu ca se uita direct in ochii mei] a alintat-o i-a balacarit pa aia si ceva de dan diaconescu , etc., si a zis : Andreea te rog spune aici totul asa cum vrei tu. A dat si cu palma in masa.

Si andreea pora a zis : Noi cei de aici ii stim pe toti ziaristii corupti, pa toti aia care iau bani,care santajeaza noi ii stim. Doar mă ştiţi că ştiu că ştiţi.

Bravo Andreea. Premiu! Poftiti pe scena.
Categoria muiangiu fara portofoliu pentru naturaletea muianului tau ce modeleze unic dulcele grai romanesc. La set [ multumim donatorului] desfundatorul de chiuveta ciutacian , coada de tarnacop - jubiliara 2009.

Urmeaza alte premii suport : daca pleci pe o insula pustie pentru totdeauna ce iei cu tine ? Orice fara Nasu sa mai ramana si p-aici cineva.