sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Guvern de tehnocraţi în Dubai?

        În seara de revelion, un hotel de 63 de etaje din Dubai a luat foc pe la etajul 20. Un dezastru. Am citit relatarea unei românce aflată acolo. Am mai citit rezultatele unei anchete care relevă o lipsă de reguli elementare de protecţie contra incendiilor.
       Tot caut ştiri din care să aflu că tinerii din Dubai au ieşit în stradă şi că nu ştiu cine, Bruxell-ul lor!, le trimite un guvern de tehnocraţi. Să vedem dacă politicienii arabi capotează, se sinucid în comun şi pe partide în parte. Dacă da, aştept să se şi recompenseze pe chestia asta cu pensii speciale.
       Dacă nu, Emiratul Dubai încă n-a cunoscut democraţia. România i-o poate exporta, şi încă pe gratis.

6 comentarii:

Anonim spunea...

exportul cu o condiție : via Moscova !

Anonim spunea...

PS/Motivația sentinței : via Moscova pentru că e singurul ochean prin care privim noi lumea ! În vecii vecilor, aleluia!

Augustin spunea...

Dacă aş fi un om corect politic şi un rău, aş zice că ăsta e un scenariu suferind de scenarită.
Dar eu sunt un om în general incorect politic şi un bun

Anonim spunea...

E ușor a scrie etichete ( cu scenarii suferind de scenarită ) Domn Domn, ducând totul în derizoriu... ceea ce presupune chestiunea moartă, sau omorâtă. Și eu vorbeam/scriam tot ca un om incorect politic și un bun ... Acum, un caz concret: Ursu, fost mare mahăr la CST, știți Dvs cum și de ce a ajuns exact în 89/90 în URSS, a devenit academician , adică intangibil pentru legea românească ! Care lege trebuia să-l aducă înapoi pentru că se afla în posesia tezaurului științei și tehnologiei românești ! Pare a avea vreo tangeță cu scenariu/scenarită?

Augustin spunea...

Toate au. Eu m-am jucat mai sus, am vorbit şi eu aşa, gratuit...
Dar, sigur că nimic nu e întâmplător.

Anonim spunea...

Vă admir capabilitatea de fi întotdeauna de partea fair play-ului