marți, 12 ianuarie 2016

Blonda care și-a luat țara înapoi

          O româncă blondă ca multe blonde, trăitoare la Londra, una care și-a luat țara înpoi pe facebook în noiembrie 2014, s-a filmat și-a postat pe rețelele de socializare conferința ei scurtă și la obiect. Cam așa sună:

           ”Ființă mai proastă în lumea asta ca moldoveanul este doar oaia. Ei se dau mari cu oameni ca Eminescu. Cine a fost Eminescu? A scris și el trei poezii, ”Coboară-n jos Luceafăr blând”. Păi aia e poezie? Aia e manea! Eu dacă stau și mă gândesc două minute, așa blondă cum mă vedeți, păi compun niște poezii de stau autobuzele în loc. Eminescu era un sifilitic, apoi s-a încurcat cu o prostituată și au murit amândoi. Mai zic de Ștefan cel Mare. Ăla era un gay! Întrebați toți istoricii, toți știu acest lucru! Avea nici jumătate de metru, era gras îndesat și avea și orientări sexuale dubioase”. 

        Un prieten e de părere că blondele n-ar trebui lăsate să umble cu tableta la ele decât după un serios examen preliminar. Că uite ce se întâmplă!

        L-am contrazis. Să le dăm libertate blondelor, ba să le încurajăm, că așa mai aflăm și noi câte ceva de țărișoara noastră și de trecutul ei istoric. Așa aflăm că Ștefan cel Mare (fiind el un mic gay!) era primit de Răreșoaia pentru dubioasele sale orientări sexuale.  Ba, pe blonda de mai sus chiar s-o provocăm să scrie poeziile alea cu care să frâneze autobuzele. Că și autobuzele astea prea zburdă în voie prin oraș încurcând circulația.

6 comentarii:

Draga Prietene spunea...


Draga Prietene

de la Mircea Dinescu :
(Cantec de Magar Batran ):

" Ha-o-leu futu-i amaru
c-am avut pula ca paru
stateau fetele pa ea,
mai !
ca pasarea pe cismea
of-of. "

Ti se pare ca ar mai incapea si Eminescu
intre o blonda si tine ?


Augustin spunea...

Ori eu între blondă şi Eminescu?

Şerban Tomşa spunea...

Incredibil, fraților! :)

Augustin spunea...

Dragă Şerban, trăim în România. Pas cu pas!

Popa spunea...


Indubitabil .

Anonim spunea...

Plus, punct și de la capăt !