vineri, 4 decembrie 2015

Preşedintele tractorist promulgă legea prin care tractoriştii nu sunt mecanizatori ai agriculturii

       Un primar de municipiu face rost prin metode  nu ştiu cât de ortodoxe, dar nici nu contează, el fiind protestant, a şapte case, şi ajunge preşedinte de ţară; vai de mama ei de ţară. Pierde definitiv şi executoriu două din case în instanţă. El zice că sentinţele nu sunt bune. Preşedinte de ţară, mediator între puterile statului, vezi bine!
      În timp ce era primar de municipiu, a fost acuzat de ANI că este în stare de incompabilitate, pentru că în timpul mandatului de primar era şi membru în AGA la diferite societăţi ale Primăriei. În momentul în care a devenit preşedinte, încă era în proces. Ce instanţă din România ar fi dat o hotărâre împotriva preşedintelui după ce acesta ajunsese la Cotroceni? Cea din România noastră a spus că preşedintele ţării nu era incompatibil, deşi vreo 200 de alţi primari, în exact aceeaşi speţă, erau incompatibili. Să fie primit!
      Astazi, preşedintele sas de care vorbim a promulgat legea prin care Parlamentul  a hotărât că primarii au voie să facă parte din AGA. Să fie primit! Halal!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Și iarăși și iarăși să luăm aminte la deciziile curții constituționale care decidea că Iliescu , după două domnii, se află la primul mandat de domn !
Asta, așa, ca să se știe de unde se trage halalul de țară... Geaba dăm vine pe năvălitori și fanarioți...

Augustin spunea...

Corect!
Dar abuzurile sunt mult mai vechi. Încă de la FSN care, cică, pregăteşte primele alegeri democratice din mai 1990, dar nu participă la alegeri!... N-a participat, dar le-a câştigat cu 85 la sută!

Anonim spunea...

Corect !!!